dåligt bloggande.

ja under sista tiden har jag inte bloggat extremt mycket och beklagar. Jag har tyvärr inte haft någon tid och vet seriöst inte vad jag ska blogga om. Ni kan absolut tipsa men kommer aldrig få tips så behöver inte ens medela er det. Men har fotat massor med min iPhone och skulle blogga eller ah lägga in det på min blogg via Blogg.se appen men under dessa veckorna har inte mitt internet funkat så två gånger har jag försökt med två olika inlägg men ingen av gångerna har funkat så kommer inte lägga så många bilder och så vidare. Men ha en bra torsdag så kommer jag lägga upp en låt här som jag tycker är väldigt bra.
HUR GRYM ÄR INTE DENNA LÅTEN??

Blogga

Hej vill bara säga något! Jag hade ett mål att komma långt upp i bloggande.. jag har kämpat sedan jag varit nio år började jag blogga i en blogg om stardoll som hette Sannastardoll och den finns kvar. Efter det började jag blogga om mitt liv allt simple. Nu när jag har tänkt så är jag så jävla sårad jag har bloggat i tre år och ALDRIG kommit långt inte ett minsta långt.. allt är ju nästan offline i min blogg. Nästan INGEN läsare, och bloggat i tre år. För folk som bl.a Misslisibell jag är i samma ålder som henne och hon har bloggat i ca 1 år och woow vad långt hon kommit okejokej men vad är det som fattas i min blogg? nej jag får aldrig en kommentar ens. Jag har kämpat så jävla mycket så ni anar inte. Min dröm har varit att vara en blogg förebild som många bloggaren. Jag fattar fortfarande inte vad som fattas. En besökare får jag ca varje dag det, är därför jag inte bloggar ofta för jag inte orkar men att kämpa för jag vet inerst inne att jag aldrig blir så stor som andra bloggaren. Jag är en nolletta, började med bloggen 2012 Mars, ja tänk er ETTÅRETTÅR! Har jag fortfarande inte fått många besökare minst 1 kanske om dagen?!
 
Sedan började jag min andra blogg "sannastardoll" 2010 december då jag var 9 år gammal. Jag vill ha tips om vad som fattas i min blogg, varför blir ingen intresserad och jaja man måste INTE vara en vloggare för att bli känd.
 
Jag har alltid viljat skriva ut detta och nu är det såhär..
 
 

Midsommar

midsommar

Idag är det ju midsommar och det är ju kul hahah! Men däremot har jag ingen krans men får väl göra en med blommor jag hittar! Men i alla fall idag ska det vaa goooood mat, tårta och mycket mer. Egentligen är inte midsommar så stort för mig så ska typ inte ta på mig "fin kläder"
 
men bloggar lite senare idag byeee

Torsdag

Idag har jag inte bloggat mycket eller inte bloggat alls men detta räknas dock som bloggande har tänkt lite vad jag ska blogga om och det kom liksom aldrig fram så bloggar lite så bloggen inte blir stilla. Idag har var det 26 grader jävligt härligt så åkte till en strand och åt mjukglass med stössel så jäkla gott! Sedan åkte jag till coop och skulle köpa en FRIDA special som bara var om One direction men den fanns inte där (den finns i butik iaf) men ja det sägs att dem säljer den på pressbyrån så ska kanske en annan dag åka dit och kolla!
 
men i alla fall snart är det ju midsommar längtar toltalt, eller är inte taggat men det är ju kul med midsommar med alla mat och annat! men kommer imorgon visa maten haha så ahh ha en härligt midsommar alla!
Hollywood | via Tumblr
 

Gold & silver

Dagens shopping

Tänkte jag behövde köpa lite till kläder så jag köpte lite mer saker + smycken, annat. Well jag kan börja med

// Vita tröjan & LOVE toppen & guldiga armbandet, nagellacket BIKBOK // korta byxorna GINATRICOT // plånboken GLITTER // guldiga ringen H&M // sol spray/olja CUBUS //

Paljett topp

Jag kollade i rean i NELLY.com och hittade denna riktigt fina toppen. Visst är den fin? Jag gillar den i alla fall, den är riktigt fin till sommaren och även med svarta byxor. Men dock är jag inte säker att jag ska köpa den än. Men den kostade 125 kr, vilket är billigt! Sedan fick jag en fråga en gång att många inte kan komma in i rean i NELLY men i alla fall koden är summersale men om använder den tror jag att ni kan komma in ;)
 http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/540786-0013_1?$productPress$#fullScreenZoom
NI HITTAR DEN HÄÄÄÄR

SUN

Sitter just nu i solen för att passa på för det är 19 grader och var jätte varmt innan också. Jag läser en FRIDA tidning den gamla köpte jag så denna finns inte i butik, men i alla fall och använder min body shop body butter o lyssnar på musik perfekto 👌vad har ni annars gjort? 😊

Hipster

hipster
Har inget att skriva just nu men ni kan ju få inspiration utav dessa bilderna kanske? :) Jag älskar tröjan där det står "HIPSTA PLEASE," Men annars finns det en annan med "HARRY PLEASE" som jag diggar myckeeeeet mer ♥

Restaurang

Jag har inte berättat att jag och skolan för ca 2 - 1 vecka sedan var på en restaurang där vi fick välja bland plankstek, pasta, hamburgare eller kycklingfilé. Jag valde dock plankstek för det hade ja aldrig ätit. Men det var gott men ganska mycket!

// kommer att blogga lite om min vardag mer

Extra

Victoria's secret online

Fick en fråga för några veckor sedan om vart man kan köpa vs prylar osv, men online dock.
 
Jo som jag kan börja med så finns det massor med hemsidor utav att bara skriva det i google som "victoria's secret online" ett exempel. Men annars ska jag själv tipsa er vilka hemsidor det finns bland annat.
 
Vi börjar med fyndiq, men jag kollade nyss i deras hemsida och såg att deras body mists finns inte kvar där men kanske kommer tillbaks men annars har dem perfymer och body lotion om jag minns rätt KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FYNDIQS VS PRYLAR
 
Sedan finns det Kimstore som säljer också läppglansen från vs och andra skönhetsprodukterna, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KIMSTORES VS PRYLAR
 
Och Nordiqfeel dem har ganska stor sortiment med body misten jätte många lukter av dem så tummen upp KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KIMSTORES VS PRYLAR
 
sedan finns det ju absolut många fler hemsidor men dessa får ni nöja er med, men annars kan ni ju också köpa ifrån vs online hemsida men då ingår tullen med så det blir lite dyrare om du köper en bodymist därifrån men om du ska köpa kläder osv så är det värt! ni kan bara skriva victoriassecret.com så är ni i hemsidan ;)

follow

 
Följ min blogg med Bloglovin

IVYREVEL

Ja nu är den här!Vill bara visa hemsidan till IVYREVEL om någon undrar, ville dessutom göra detta inlägget för Kenza och säga hur stolt jag är för henne! Kolla hur långt hon har kommit. Jag tyckte hennes kläder var fantstiska i hemsidan och ska så snabbt köpa något därifrån! Men kolla gärna in hemsidan så ni inte missar den men ni hittar hemsidan HÄÄÄR

Ny header

Tyckte jag borde variera lite med headers, så det fick bli en sådan! Blev riktigt nöjd med denna och hoppas ni också tyckte den blev bra!
 
// Jag vet tyvärr inte vad jag ska blogga om så..
 
 

Perrie Edwards

perrie
 
perrie by freya-min featuring leather ankle boots

Black top
125 SEK - owntherunway.com

Vero Moda mini skirt
185 SEK - veromoda.com

C.B. Made in Italy leather ankle boots
4 580 SEK - shoescribe.com

Roman sandals
955 SEK - nastygal.com

Pearl stud earrings
7 680 SEK - liberty.co.uk

Pieces flower necklace
83 SEK - pieces.com

H M cord bracelet
82 SEK - hm.com

Maison Boinet buckle belt
1 220 SEK - barneys.com

Golden goose
760 SEK - yoox.com

Rock N Rose rock n rose
315 SEK - asos.com

 
Gjorden en sådan nyss denna har jag gjort och blev jätte nöjd det matchade jätte bra! Men hoppas ni blev intspererade, men kommentera gärna vem jag kan ta för kändis och göra "sno stilen av" kraam ♥

Sommarlov

summmmer

Bloggade inte igår för jag hade skolavsluning och hade ingen ork. Men äntligen har vi sommar lov så himla glad! Liksom bara sova göra roliga saker och så vidare. Men i alla fall, vill jag säga att jag kanske inte kommer blogga under sommaren för allt jag ska göra men ska försöka att blogga genom mobilen i alla fall om jag inte är vid datorn. Men annars kommer jag hitta på lite smått kul på bloggen hoppas jag i alla fall. :)

Summer

Beklagar verkligen för dåligt bloggande.. har inte bloggat på länge och förlåt i alla fall det var för 4 dagar sedan. Vet bara inte vad jag ska blogga om? INGET INGET & INGET??? Jag vill ha tips får inga kommentarer på det men i alla fall ska tänka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madlady

 
 hejhej bloggen! Idag är det ju Sveriges nationaldag, ja i madlady är de 20% rabbat på ALLT och det är bara idag så skynda på att hitta något bland alla dessa snygga prylar!
 
själv tror jag jag ska köpa skalet den kostar bara 39 kr så är det väldigt billigt! ni hittar hemsidan HÄR

Instagram

bilder från min instagram @Sannatayariiiii

TIPS

need help
Ja nu har jag seriöst noll idéer om vad jag ska göra i denna bloggen eller ja "inlägg". Jo jag behöver er läsarens tips om vad jag ska skriva om och jag vill gärna få kommentarer snälla, vill verkligen inte min blogg ska vara seg utav att ha noll idéer så skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv.

waterfall braid

waterfall braid
hejhej! Jo jag har tänkt lite, tänk att jag kan nu för tiden kanske visa lite saker i bloggen som att hur du lär dig detta osv! Du kan absolut gå och skriva om du vill ha tips på något så kanske det kommer upp på bloggen! Jo men denna gången är det vattenfalls fläta jag ska visa er, jo det finns två videoklipp ena är eller ja en kvinna pratar hur man gör steg för steg & den andra pratar inget och visar typ med "kroppsspår" om jag kan säga så. Men ja hade ingen fantasi så det fick bli den!
 
 
 

sommar

sumeeeer
SHIT vad jag längtar till sommarlov.. alltså gud vilka härliga stunder man får utav det! jo jag har inget viktigt att göra i sommaren och undrar vad just DU ska göra så jag får lite tips under sommaren ska inte resa detta året men aja, dela med dina tips här :D

Favorit låtarna.

Hej bloggishen! Jo jag hade fått en fråga innan om jag kunde göra ett inlägg med låtarna som jag tycker är bra just nu eller gillar dem ah ni fattar typ. Men i alla fall det kan jag väl, men alla låtarna behöver inte vara nya för man ska gilla dem men dessa låtarna gillar jag ganska mycket. och alla one direction låtarna, men lite svårt att bädda in alla låtarna i detta inlägget. Alla är sjukt bra!
 
 
 
 

Svar från frågestunden

q/a
Hejsan, älskar din blogg!
Vilken kamera använder du?

Åh! Tack, kul att du gillar den! :), jag använder Nikon D3000.
 
Hur gammal är du?
Har du några djur?

Jag är 12 år gammal, jag har en kanin.
 
Hej! Superfin blogg :)
1. Vad är din favoritmat?
2. Om du fick välja mellan glass eller godis, vad skulle du tagit?
3. Hur mycket får du i månadspeng?
 
Hej, tack!
1. Hmmm, jag vet direkt inte. Lite olika faktiskt.
2. Jag skulle ha valt godis älskar det :D
3. Jag får faktiskt ingen månads peng eller veckopeng. Jag får väl när jag behöver? :)
 
Hur länge har du haft bloggen? Och hur gammal var du då? Krams

hmm, jag var 10 och ett halv! :D jag har haft egentligen massor med andra bloggar och den andra var jag 9 år tror jag nog c:
 
tack för alla frågor ni ställt! ni kan alltid fråga mig annars i min blogresponse' box om ni har en fråga! c:

Frågestund!

Frågestund
Jo nu ska jag ha en frågestnd så fråga på hur många frågor som helst, jag svarar på frågorna när det räcker med frågor jag fått men jaja, skriiiiiiv!
Ni kan fråga om vad som helst!

Dagens shopping

bilden är upp och ner men jaja vi får nöja oss. Ja jag fotade med mobilen och bloggade med mobilen, sedan överfördes bilden till blogg.se's inlogg ifrån datorn. Men i alla fall varit och shoppat lite och här får ni se sakerna jag shoppat! Alla prislapparna är inte med på bilden för jag råkade klippa bort några men i alla fall,
// Vit tröja från Veromoda // Bikini överdel&underdel från H&M // Peplumtopp från BikBok //
blev riktigt nöjd med köpen idag för sommaren osv! men hejdååå