Get the style - Kendall Jenner

Get the style - Kendall Jenner
 
Get the style - Kendall Jenner by sannat featuring gold jewellery

Inspiration

Hur är alla idag? :)

Smile :)

Head high, chin up

God made you beautiful ♥♥

this is the end, bye

Hej! Jo jag har tänkt efter lite och har bestämt mig att jag kanske slutar och kommer ALDRIG komma tillbaka för jag orkar inte blogga medans jag inte alls har några besökare. Jag har snart kämpat i två år med detta och tror nog detta är slutet. Om man inte har många läsare liksom no point?! Varför blogga då? Så tror jag kommer kanske stanna med min tumblr som jag haft ett par år/månader så får vi väl helt enkelt se sedan..
 
Förlåt men det finns bara ingen INGEN anledning att blogga that's it.

Måndag

http://www.big.nl/media/images/10/beyonce-als-een-freaky-engel-24424_w.jpgTyvärr har jag ingen tid att blogga idag för jag har massor med läxor som är framför mig och ett prov denna veckan..
bjuder på en bild på min Queeeen ♥
Idéer på vad jag ska blogga? kommmmeeenteeraaa
 

Get the style - Jessica Alba

Get the style - Jessica Alba

//Skjorta HÄR // Kavaj HÄR // Jeans (tyvärr slutsålt men den kommer från H&M) // Skor HÄR // Väska HÄR // Hatt HÄR // Solglasögon HÄR //
 
Vill du nästa gång vilken kändis jag ska gör "Get the style -" Kommentera gärna!

Presenter 2013

 
 

40%

Var och shoppade lite idag och fick med mig svå stycken "toppar" med mig. Dem var jätte fina men kommer visa dem i ett annat inlägg, så ser ni vad jag köpte + att jag köpte en svart basic tröja från Lindex som jag verkligen behövde.
 
men till IMORGON är det 40% på hela sortimentet så passa på!

Just girly things

 

Get the style - Cara delevingne

Get the style - Cara delevingne
 

Perfection

Dem är så otroligt duktiga, vackra, alltså otorligt grymma ♥

parfymer

 
parfymer
Här får ni lite tips på parfymer man kan hitta i bland annat åhléns, Kicks, Lindex, och många flera ställen! Har ni några av dessa? Själv har jag ingen av dem. Tyckte jag kunde göra ett inlägg en annan gång om detta? Men annars älskar dessa speciellt, Ralp Laurens ♥♥♥
 
Escada parfymen uschhhhhhhh var i London i Mars och gissa vad? det var en affär närheten av oss som sålde sina saker otroligt billigare i Sverige och den kostade bara 130KR??? en annan sak i den STÖRSTA storleken.
 
fyyyyyy att jag inte ville köpa den. Jag är alltid tjejen som blir tveksam mest på att köpa då jag tänker "men det är dyrt, eller inte så mycket, men alltså kommer jag använda den?" och så vidare. Men nästa gång jag åker utomlands så ska jag ta och köpa allt jag en enda dugg blir tveksam utav liksom detta kanske händer en gång i hela ditt liv du har chansen att få göra det!!
 
Men annars kommentera gärna om ni har en eller har en fråga! kraaaam
 

mtv ema 2013

(foton från flickr, redigerat utav mig ♥)
 
Bara jag som skulle så gärna vilja vara där just nu? Så underbart att kunna vara där men tyvärr går det inte. Men i alla fall om den kanske kommer vara i Stockholm en gång i livet vill jag lätt åka dit!!
 
Om bara biljetter finns.. igår kväll kollade jag på MTV EMA vilket var riktigt kul men tycker fortfarande att det blev en twist att tokio hotel vann över "största fandomen" liksom va?? är liksom inte Directioners den största eller Belibers? Liksom tokio hotel har inte gjort en enda låt på cirka 4 år som jag hört i alla fall.
 
Men btw och den som hette Chris Lee, har ALDRIG hört talas om den människan och den vann också över one direction & Justin. Well bryr mig inte så mycket är i alla fall glad att killarna vann ett pris i alla fall och Harry med "årets snygging" eller så var det "bästa look" mer minns jag inte. Men hur kul som helt att kolla på det. Synd att jag inte var hemma när TCA var live :c.
 
Men annars ha det så bra, krammmar

Längtar redan

Har fått sådana vinter känslor igen. Julen och vintern är såååå sååå mysig. Sedan barndom har jag alltid gjort pepparkaks hus men efter ca 4 år har vi slutat med det men det är fortfarande cozyyy.
 
I Sverige så pyntar dem ju alltid vintern och julen med lampor och allt möjligt alltså dem känslorna är såååå mysiga. Och alla presenter all pynt, såå himla mycket. Blev riktigt nöjd med kollaget faktiskt!
 
Vad är eran åsikter utav julen och ja vintern? Själv hatar jag snö haahah såå kallltttttttttt. Men annars är den goodieee
 

Min största dröm sedan barndom

Ja nu när jag har haft min blogg i cirkar 1,5 år så vill jag säga en sak som är största drömmen i mitt liv. Jag har haft denna drömmen sedan barndom och vill bara skriva ut det på något sätt. Det finns ju inget rätt eller fel?
 
Jo det började med att från min barndom var Miley Cyrus min förebild min inspiration. Jag kunde nästan alla hennes låtar från Hannah Montana utan att veta vad hon ens sjöng och så vidare. Ja min dröm var att bli känd på något sätt inom media kanske? Skådespelare till STORA rollen, eller artist.Miley var min förebild utav båda dem målen. Jag minns att det fanns en helt vanlig så kallad "dokumentär" utav Miley där hon sjöng och allt. Fortfarande minns jag att jag fick rysningar av hur mycket jag ville bli som henne, hon var den största förebilden nä jag var liten för mig. Jag minns när jag också sa till min mamma "jag vill exakt bli som Miley, men vet inte hur hon blev så känd" ja minns att jag frågade detta min mamma. Ibland tänker jag att man inte ska ge upp hoppet men ibland det man önskar kan vara 1000000000 miljarder gånger jobbigt att nå dem målen. 
 
När jag lyssnar på covers som folk inte ens är kända och sjunger dem känslorna jag får "dem är ju en miljon gånger bättre än mig och är inte ens kända???" liksom den känslan jag får i alla fall "detta är hopplöst" men ibland vill jag bara simma vidare kämpa på nått sätt att nå den målen man sedan barndom önskat. Jag minns när jag var liten och sjöng för mina vänner och SJÄLV skröt för mina vänner "jag är bra på att sjunga" men just nu idag är jag så OTROLIGT blyg..
 
Miley har ändrat sitt beteende så himla mycket men jag kommer fortsätta gilla henne fortfarande för hon har varit en förebild sedan min barndom och kan inte förhindra det. Hon är fortfarande en människa men bara med en helt ny attityd. Mina vänner gillar inte henne alls eller som jag vet många utav dem men jag kommer fortfarande gilla henne för hon har varit en av mina största förebilder hon som alltid gjort mig glad utav att kolla på filmerna, ge mig stora drömmar, inspirera mitt liv på något sätt.. ja det är Miley det och jag är inte feg utav vad mina vänner tycker jag bryr mig inte jag får gilla vem jag vill.
 
Sedan Rihanna en av mina största förebilder också och är det fortfarande ♥ Men min störstaaa förebild → QUEEN B ♥
Denna låten ger mig gåshud utav att Rihanna och Eminem är så jävla grymma när dem sjunger tillsammans.

Stilla

Förlåt för en otroligt dålig uppdatering. Jag har inte haft tid för att jag hade massor med prov, läxa, läxa och ännu mer läxa så har inte haft tid att tänka på vad jag ska göra.
 
En annan sak jag har tänkt över en hel del är att jag kanske kommer ha en "julkalender" bara om bloggen var större skulle jag göra en tävling som bland annat vinna egen designad design från case app till exempel, lite annat smått.
 
Men tyvärr har jag kanske en läsare per dag så jag har ingen anledning till att blogga..
 

Story of my life

Just nu är jag taggad för att veta om vi slog VEVO rekordet <3

förlåt för dålig uppdatering :c

Madlady

Madlady fyller 2 år!! Och därför har dem 30% rabbat på ALLT!! Till och med imorgon till klockan 23:59. Nu ska jag passa på verkligen! Jag skulle köpa "Vogue" mössan som kostade 139 förr som jag minns? Och nu kostar den bara 97!! Är såå glad att jag inte köpte den då. Men nu ska jag kika lite till om jag hittar lite annat men annars kommer mössan bli min snart hoppas jag..
 
Ni hittar Madlady HÄÄR

zara

zara
ÄNTLIGEN!! Äntligen har jag hittat en vinterjacka jag ska använda i vintern. Jag hade åkt till malmö i stan och i emporia och ALLA ställen var dunjackorna slut men tack och lov jag hade skickat ett mejl att dem skulle skicka när storleken fanns i lager och idag så mejlade dem!
 
Jag köpte den på direkten! Den är jätte fin tycker jag men jag HOPPAS att xs passar mig :s otroligt nervööööös utav storleken men vi håller tummarna..
 
har ni köpt en jacka ännu? är ni nöjd med den? ♥

Like it

Blev lite in love utav att hitta en hemsida som äntligen är gratis, lätt, och så vidare som helt enkelt kan göra kollage. Som bland annat polyvore alltså det är ju ganska lätt men problemet är att dem gör inte så att man får välja bilder direkt, sedan har dem inte som t.ex "weheartit" bilder mer mot lookbook bilder :/. Men jag kan faktiskt rekommendera fotor.com nenej jag ska fortsätta med i polyvore men fotor.com kommer vara min andra ställe att göra kollagen!
 
// hiiii, btw vad tycker ni om kollagen vill så gärna bara lägga in fleeerraa kollage men känns som att det blir en rättare sagt tumblr. Men gör ca HÖGST 4 stycken per dag.

Dior

 

Funderingar

nike ♥
 
 Air max vs Air force 1??
 
Har otroligt svårt att välja! Egentligen vill jag har båda men kan inte köpa båda på direkten men en gång i livet kommer jag äga båda hoppas jag i alla fall!