Chanel Paris

Jag har blivit små kär i detta iPhone skalet. Men dock vet jag inte om jag ska köpa den liksom, man vet inte om man en dag får en annan mobil till exempel som en iPhone 5 och nu har jag en iPhone 4 vilket är dåligt. Alla mina fina skal som jag har kommer inte passa om jag nu en dag får. För att min iPhone 4 håller på att bli dåligare och dåligare för varje dag haha.
 
Men dock jag vill så gärna äga ett sådant skal. Vad tycker ni?

T-shirt


Jag har verkligen blivit tshirt beronde. Speciellt tshirts med tryck. Här på bilderna är det några favorit tshirt som jag veerkligen vill ha och jag vill verkligen äga dem en dag.
Dem är så obeskrivligt snygga så jag döööör. Men dock vet jag inte när jag vill beställa dem. Anyway vad tycker ni om dessa tshirten?
 
Jag är dökär i "Coca Cola" tshirt och en bonus är att den också är ljusrosa... jag älskar rosa haha. Sedan har jag alltid velat ha en "Céline Paris" tshirt och nu när det står "Féline Meow" är det så mycket orginellare om jag ska kalla det så. Jag tror att det finns flera med Céline tröjor än Féline tröjor men anyway varför pratar jag så mycket om det haha? Nej men ha en bra måndag i alla fall om det är måndag!

Äntligen!!

::
 
Jag vill bara säga äntligen! Äntligen har jag fått tag på skorna jag alltid velat ha. Yes säger jag bara! Jag köpte dem på nätet nyligen (igår). Och dem var faktiskt på rea vilket var ett +.
 
Imorgon börjar mitt nationella prov vilket jag hoppas att jag inte kommer få en blackout på. Men annars är jag väl fulladdad om jag nu kommer att sova ordentligt.
 
Jag kommer att lägga ut en bild på skorna när jag får dem så det är väl bara att vänta!