SHOPPING!

Hej, idag var jag i en köpcenter och köpte massor med prylar i The Body shop. Ni borde verkligen använda deras produkter. Dem är underbart bra!! Bra kvalité, bra lukter och mycket mer.
 
                                                

Bloggen renoveras..

 Detta kommer ta ett tag vänligen vänta! Har fått under dagen 140 tittare woooow. Var inte blyga kommentera vetja!

Sanna

JAG GÖR DETTA FÖR NI SKA KÄNNA MIG BÄTTRE
 

Ja som kanske många vet så heter jag Sanna. Jag bor i Skåne och är 11 år gammal. Jag älskar att fotografera, kommer ibland lägga ut bilder på foton jag gjort om jag har tid och orkar. Men just nu är det bara att fixa bloggen bättre o bättre. Mina idoler är Rihanna och sjävlklart One Direction ♥ Jag kommer ha tävlingar på bloggen, tips, Redigerngs tips / fototips och mycket mer, så kika i min blogg ganska ofta så kommer det massor. 
 
                                      
 

DECEMBER 15

Hej. Jag känner mig så utråkat. MIn blogg blir tråkigare o tråkigare för ingen läser den jag vill ha läsare så jag kan ha tävlingar, och mycket mer. Tipsa om mode och vara tvungen att fota dagens outfit för mina läsare haha :D Det är en dröm det. Men ja det är bara hopplöst. Vem kollar på min blogg? Jag är seriös. Ibland ser jag att det är en ny kommentar och så står det t.ex "Hej allt bra?" Förlåt men, nu för jag ett exempel en av mina rubrik ''Mini studio'' Och så kommenterar t.ex en person allt bra? Asså förlåt men kan ni bara inte skriva något vettigt istället? Istället för att få lockande kommentar så man ska in på er blogg? Förlåt men jag vill bara ha läsare som verkligen frågar frågor t.ex på min frågestund eller något annat. Så trist..
 
                  

SPACE IN YOUR DREAMS

Ibland vill man bara vara borta ifrån Sverige, åka till ett varmt land i detta skitet. Någon som håller med? Har tråkigt tipsa gärna om vad jag ska skriva. Pösspöss

10.12.12

Min finis och jag! Haha, men ja detta är min kamera, (NIKON D3000). Älskar den. Bjuder på en bild när den är oredigerad. Har några frågor osv, i kommentarerna som exempel - Allt bra? Om ni ska skriva det så är det långt ifrån att jag svarar på det. Men ja skriv i min lilla box där nedan till vänster i MENYN. Lättare att hålla koll osv. Nu så ska man göra läxor. pöss!
 
     

Frågestund!

JAJAJAJJAA! Har äntligen fått igång min blogg igen och ja. Ställ massor med frågor och jag svarar i ett annat inlägg. Om ni har frågor över något annat fråga då i min lilla fråge box.  > där nere den som är blå. Kramen. Ni kan fråga om massor med frågor kramen!
        
        
               BILDERNA ÄR TAGNA FRÅN MIN INSTAGRAM! @Sannatayari följ mig kanske jag följer tbx.
 

 
 

Redigerat den.

Ja jag var uppe och redigerade min bild lite rengbågs aktiv vilken är bäst?
 
NU
 
EFTER

Ingen fantasi.

Ja jag har noll fantasi. Och vill bättra mig. Jag hoppas jag får tips av er och kommer absolut göra det om det är kul för mig hah. Men bara tänk så gör jag det! Vänta jag kan väl göra julklapps tips? Håller ni med? Och tävlingar osv?
   
                  
           ps. jag hoppas jag får många som följer bloggen snart så jag blir ännu gladare och kan ha mycket roligare saker tipsa gärna vännerna!

Mini

Idag gjorde jag, en Mini Studio. Fett kul asså. Hoppas folk läser min blogg. En annan bild kommer som jag också gjorde idag men sparar den till imorgon. Läs gärna min blogg. Så kanske jag också läser tillbaks.Kan göra en gång ett inlägg med hur man gör det!
    
      
       NAGELLACK: Isadora från (KICKS) och MAVALA / Depend från (Åhlens)
          kramen!
 

Skriver inte så länge pga...

Ja jag skriver inte pga min statistik är helt förstörd det såt 1 unika besökare när hur många som helst har kollat in bloggen asså jag är så less på detta men ja. Vi får de vad som händer.

Tycker bloggen är..

Tycker den är väldigt tråkig. Och undrar vad ni mer vill se i den vad som helst! Fototips, redigerings tips. VAD SOM HELST!!!!! Bara skicka in en kommentar vetja!
 

Sommar

en
Men fy vad jag saknar sommare. Alltså säger inte att jag HATAR vinter för det gör jag inte tycker för det första är mysigt men för KALLT brr... Men bjuder på några sommar bilder!
 
 
Alla är inte redigerade orkade inte göra det men i alla fall.
 

Lucka 1

Har inte haft tid med att göra Lucka ett så gör den på den andre. Den andre kommer också men håll utkik!
 För att komma till lucka 1 tryck på den.
  

@sannatayari

Bjuder på en himla god BEN&JERRYS<3<3<3 Men fy vad god. Följ gärna min insta @sannatayari
KRAMEN!