Wanties just now

 
Wanties
 

Listen

Jag orkar seriöst inte mer! Beyoncé är så jävla perfekt och begåvad hon har allt man önskar sig (det mesta i alla fall) ;)
Hon är seriöst en begåvad kvinna just sayin' och är så otroligt glad över beyoncé tröjan wihooooo

saker

Jo tänkte skriva några saker ni kanske inte visste om mig. Well vi kan börja med att.
 

Jag kan bli vääldigt dryg och inte med bråk kan bli väldigt dryg faktiskt.
 
Jag är otroligttt egoistisk haha vill aldrig tipsa någon med typ att du kan typ också köpa den osv till vänner osv och gillar INTE att dela med mig. Har varit såhär sedan barndomen.
 
One direction betyder så jävla mycket för mig jag är direkt ingen "directioner" är värre än det enligt mig. Alltså dem betyder så så så så så mycket för mig ni anar inte.
 
En sak jag hatar med folk är när dem härmas lol eller ja härmar mig speciellt hahah.
 
Jag gillar frukt mer än godis, chips, choklad osv hehe
 
Jag har aldrig gillat choklad alls mycket det är så otroligt äkcligt enligt mig men om jag ska äta choklad väljer jag bara vit.
 
Jag har massor med fobier (tror jag skrivit detta en gång innan också haha) (?)

Jag är väldigt blyg och ja till och med min mamma säger det ja jag är överdrivet blyg till och med jag mår dåligt av det.
 
 
 

Instagram

 
Jag tyckte jag borde visa lite instagram bilder jag inte visat på länge som jag postat och så visare men vi börjar med att..
 
//1. One direction they made it seriöst så otrligt stolt över dem!! // 2. Mitt chanel nagellack ihhhh // 3. Mina rayban jag köpte i Iran wihoo // 4. Victoria's secret i cph // 5. 0 dagar kvar tills Iran // 6. Saker jag älskar ofc är allt sant men om bara sova o one direction var med var bilden ännu bättre ;) // 7. HALLON SMOOTHIEEE // 8. Bigben åh jag har en sådan stooor kärlek till london i love it. // 9. Min godaaa body butter // 10. Min galna vän hahahah //
 
Om ni vill följa mig så heter jag @sannasat där kraam

Shopping från Iran/fått

Hej igen bloggen hade ju lovat er att visa sakens jag fått och köpt i Iran så ja här kommer dem.

Victoria's secret läppglans cph // LV plånbok Iran // Rayban solglajjor Iran // My nagellacket fått från kusin // Rapsodi nagellacket, vän från Bosnien // Pastell nagellacket från Iran // Blåa nagellacket från kusin // Chanel nagellacket från cph // Uggla halsbandet fått från vän från Bosnien //

Kenza Zouiten

Jag älskar otroligt mycket kenza och läst hennes blogg jätteeeee länge.Hennes stil är så speciell hon kan en dag ha hur sött somhelst och nästa dag en helt punkig stil. Och dessutom att hon aldrig bråkar med andra bloggaren som många bloggerskor gör hon bryr sig inte. Och ja Kenza är otrligt vacker denna stilen på dessa bilderna är så otrligt snyggt bara jag som tycker det? ;)
 

Air max 90

 
air max
En favorit sak jag just nu har på min önskelista är såklart Air Max, så otrligt bekväma och dessutom så jäkla snygga. Håller ni med eller håller ni inte med? Jag älskar bl.a dem rosa air maxen tycker dem är så himla snygga eller ja jag älskar rosa egentligen så snyggt och dessutom på air max. Vi får se om jag kan locka hem dessa snyggingarna :*
 

Ellie Goulding

Nu har jag velat skriva av mig lite och det är ju okej nu när jag äger denna bloggen och får skriva om vad som helst men ja nu kan jag börja säga att jag har väldigt länge gillat Ellie Goulding hon har alltid varit tjejen som typ som man kan säga som en "magnet" är hon. Hon har sedan hur länge som helt gjort så att jag fastnat vid just HENNES låtar och jag har aldrig, aldriig blivit trött på en enda låt från Ellie.
 
Och ja till saken jag har hållit detta hemligt bl.a till mina vänner speciellt och ja typ alla, och aldrig sagt att hon betyder otroligt mycket för mig liksom min inspiration och alllllllt. Ja jag har gillat henne mer än Beyoncé och gör det fortfarande. Jag har inte sakt detta till mina enda vänner för dem kommer säkert säga "åhh goshhh sanna fan vad dålig musiksmak"
 
Nej jag är jag jag ska ha mina egna ansvar välja den smaken jag går efter och allt annat. Jo jag tycker väldigt mycket om Ellie för hela hon är perf sååå fabbb. Men i alla fall jag har sakt till kanske några vänner men i alla fall hon betyder så otroligt mycket för mig men nejnej tro inte att jag lämnat one directions fandom jag älskar såklart one direction så dgrjfvsnclhjfdosfohgfbvsjonfgb mycket. Men samma med Ellie men of course one direction, meeer.
 
Jag vill bara skriva av mig och ahhhh älskar henne u sooo soo fabbb Ellie hahhahh men i alla fall, detta ville jag bara skriva om men ja ville bara skriva ut lite.
 
 
elliee

Tillbaka

Hej bloggen, och alla läsaren!
 
Jo under 2,5 vecka var jag i Iran och nu har jag äntligen kommit tillbaka! Och då menas det att jag har tillgång till internet, och datorn så kan blogga! Jo under dessa veckorna köpte jag Rayban, Louis vuitton plånbok, chanel nagellack, vs grejjor och lite till. Och ska visa dem i ett inlägg senare men nu har jag börjat skolan och vi har läxa första veckan (!!!!!!!) inget jag ser fram emot dessutom har vi språkval och vi ska lära oss lite och nu har vi börjat med tyska så måste träna&öva yessss. Och snart kommer this is us på bio så är extraaaa taggad.
 
men ja har fortfarande extremt låga läsaren eller har inga men i alla fall..
 
 

Mobil bloggande

Hejjjj nu har jag wifi hos min kusin i Iran och har några bilder från Kastrup i Victoria's secret i Kastrup, Danmark, men jaja hur mår ni? Jag mår finfint och hoppas ni nöjer er med inlägget men bloggar när jag har internet kraaam

Perfection

        TIDINSTÄLLT INLÄGG
             Angelica Blick
                     Angelica Blick
                     Angelica Blick
                     Angelica Blick
                     Angelica Blick
                     Angelica Blick
                     Angelica Blick
                     Angelica Blick
                     Adela and Tessie: Angelica Blick 6
                     Angelica Blick | via Facebook
                     Angelica Blick | via Facebook
                     Angelica Blick | via Facebook
                     Angelica Blick | via Facebook
Angelica är gudomligt vacker och har en gudomligt vacker stiiil.
 

gifs

#RigCollageGif | via Tumblr
Untitled | via Tumblr
Please.
Irish *u* | via Tumblr
Harry ❤
Untitled
FUCK YES BEYONCÉ | via Tumblr
Untitled
(7) Tumblr
 TIDINSTÄLLT INLÄGG

10 saker ni kanske inte visste om mig

TIDINSTÄLLT INLÄGG
            http://data.whicdn.com/images/48268380/tumblr_luq6nisvaJ1r1iwiho1_500_large.jpg
1. Jag är muslim men dock vet jag inte hur man ber, bär inte slöja inte min mamma heller, aldrig varit i en moské men får göra det mesta men däremot äter jag inte gris men kan äta men nu är jag van.
 
2. Jag är 12 år gammal och började blogga i 9 års åldern.
 
3. Jag har en stoooor kärlek till musik haha ;)
 
4. Jag har åkt till London, Iran, Spanien, Turkiet, Egypten, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike och lite flera ställen.
 
5. Jag är en bestämd tjej om jag har en sak eller flera saker att göra typ vill jag aldrig sluta att ge upp typ he.
 
6. Har varit en directioner sedan 2011.
 
7. Märkes accessoarer, kläder ääälskaar jag.
 
8. Jag har massor med fobier&räddslor som bl.a klaustrofobi, höjdrädd, RIKTIGT STOR SPINDELFOBI, och lite fler som jag inte minns men dom här över är dem starkaste fobierna och räddslorna jag har.
 
9. Jag föredrar frukt före godis ;))
 
10. Jag är 100% pers (?) jag är född i sverige men både mina föreldrar är från Iran men vi KAN ha lite blod från Pakistan & Indien i think.

Music

TIDINSTÄLLT INLÄGG
 
 
 
 
Har detta inlägget på tidinställt alltså då det menas att jag väljer när inlägget ska publiceras och den publiceras automatsikt när du vill och ja. Men hade direkt inte något att skriva om så några låtar får det bli men ja inte direkt favvis låtar alla men bra är dem men ja best song ever är ju min favvis låt och bästa låten någonsin! sedan Beyoncé älskar jag också blir aldrig trött heller men kraaam.

Augusti

               
Bara jag som tycker månaderna har gått hur snabbt som helst?!! jag tycker det men bjuder på en bild som är 100% sant.
btw; imorgon åker jag till Iran så kommer inte alls blogga tror jag då det bara blir tidsinställda inlägg. Men kommer tillbaks den 19 augusti. kraamis
Be yourself; everyone else is already taken - Oscar Wilde