Sista dagen

  Bjuder på ett foto när jag var i London från min instagram @sannasat
 
Nu har jag snart bloggat 2-3 år? Hhaha glömmer bort till och med för jag har världens dåligaste koll. Men idag händer det nästa dag är det 2014, snart 2015, 2016 osv. Själv tycker jag att 2013 har gått FÖR FORT har aldrig tyckt det skulle gå så snabbt. När jag drar tillbaka sista dagen från 2012 så minns jag massor det känns som att det var 3 månader sedan men rena 12 månader (!!!!)
 
Jag hade ganska många ups and downs under 2013. Jag badade bara EN gång under 2013. Hade nästan ingen att vara med då alla reste och så vidare. Men jag reste i alla fall två gången! Själv tror jag att 2015 kommer bli mitt år på ett sätt. Bara har den känslan för min mamma sa att om jag fortfarande har den lusten till London så åker vi sjävla om två år alltså 2015 men vänta imorgon är det ju bara ett år kvar!
 
Men annars 2014 kommer också bli en såååå jävla grym år förlåt för att jag svor lite här och där haha! Men jag taggar som in i till One direction konserten & Vi ska kanske till Frankrike och mer är ju inte bestämt än och jag HOPPAS att jag äger ett par Air Force 1 redan!
 
Min blogg har inte ännu kommit vidare. Trodde inte att bloggen skulle bli så tråkig. Har bloggat i cirka 1,5 år och fortfarande har jag 2 besökare per dag eller ah runt. Bloggen har bara suttit i ett hörn. Själv skulle jag vela komma lång på grund av bloggandet. Jag HOPPAS min blogg får mer än 50+ unika besökare nästa år. Jag får väl hoppas i alla fall.
 
men anyway imorgon är det 2014, idag är det nyår, wiieee typ jag taggar inte direkt haha

My wishlist

 
wishlist

Det finns såååå snygga kläder osv men allt kan jag inte få och är 80% säker att det inte går. Men nu så har jag gjort ett kollage på saker jag skulle vilja äga idag och sett, intresserad och tycker jag behöver det! Och här uppe ovanför ser ni kollaget jag gjort i Polyvore och bara tog in massa. (det tråkiga med polyvore är att dem går efter affären som att t.ex om en pryl inte är tillgänglig som t.ex Victoria's Secret så finns den inte kvar i Polyvore åhhh)
 
men aja upp med hakan haha!
//air force 1, en nästan första plats på min wishlist såå snyggaa!!!//Britney spears parfym "Fantasy" luktar gudomligt//Vill ha en ny klocka helst i guld (nu på bilden är det en MK men kanske lite för dyr för mig)//VICTORIA'S SECRET PASSPORT HOLDER iwantiwantiwant(!!)//Féline Meow tröja inspirerad utav Céline Paris!//Nike Air Max sååå snyggggg//
 

Så jävla underbart

Jag började rysa när jag såg videoklippet ♥ Jag är så underbart glad över Taylon på grund av att få nå en av sin största dröm detta är bara för underbart men även sorgligt att må så dåligt. Var sååå nära tårar men höll mig.
 
All lycka till denna vackra tjejen ♥

Wishes

 
 
Nu är julen över och totalt fick jag 1600kr i julklapp. Jo med dessa pengarna skulle jag få kunna köpa Air max eller Aor force och har fastnat på vilken. Själv tror jag det blir Air max jag börjar med det helt enkelt sedan i framtiden köper jag air force. Men nu är det snart mellandagsrea och kollade runt i internet och såg att dem har börjat med rean och med massor med air max vilket är sjukt naaaajjs. Men nästan alla jag föll för hade inte min storlek men det var en annan jag tyckte var helt okej, bra pris osv ska kolla runt lite till för rean har bara börjat!
 
 

Christmas

// One direction godis // Jelly Belly godis // 2x klubbor // Vit kofta // Chocklad Lindt (från vän) // Halsband+Armband // Inne skor // 1600 kr // Sovkläder // Kenzas gamla kollektion från Guldfynd (örhängen) // Victoria's secret iPhone skal // ONE DIRECTION AFFISCH //
 
Först vill jag säga Merry Christmas!
Jag har haft en jätte bra julafton idag och är jätte nöjd med mina julklappar! Med mina 1600kr tror jag jag kommer köpa Nike air max om jag hittar så kallade min dröm färg. Men annars vad fick ni i julklapp?

Féline meow

Hej allesammans!
Idag är det ju julafton så kommer göra ett till inlägg lite senare! Ville bara säga hej och förlåt för mitt bloggande vet bara inte vad jag ska blogga om. Men i alla fall så ville jag säga att Ebay är rena fynd sidan nästan ALLT du vill ha som inte finns direkt här i Sverige i butik eller så är det såklart dyrare så finns det i Ebay alltså jag blir kär när jag kollar runt!
 
Föll direkt för denna "Feline Meow" Tshiret + Crazy mofos tröjan som Niall själv har. Kommer få pengar i julklapp och med dem pengarna kan jag väl köpa något bra för, som en fin tshirt från Ebay. Dem kostade runt 120 styck alltså med frakt.
 
Tycker ni om tröjorna? Men annars GOD JUL!

Mitt 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Det gjorde jag säkert men vet bara inte vad haha!
 

Hur har ditt 2013 varit?
Riktigt bra men önskar att 2014 blir ännu bättre +++

 
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Tror nog det kommer bli mitt bästa år på grund av att jag ska se One direction ♥
 

Blev du kär i år? Nej faktiskt inte.

 

Vilka datum från 2013 kommer du aldrig glömma?  Jaa 28 September.. dagen jag köpte biljetterna till änglarna ♥

 

Bästa köpet? Konsertbiljetterna lätt! Och min mobil!

 

Vad spenderade du mest pengar på? FOOOD

 

Gjorde någon dig riktigt glad?  Säkert många gånger men det ploppar bara inte upp i huvudet!

 

Gjorde någon dig riktigt sårad?  vet inte.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Blurred Lines - Robin Thicke, I need your love - Ellie&Calvin, BESTSONGEVER&STORYOFMYLIFE, oooochh jävligt många fler!!

 

Vem har du umgåts med mest? 

 


Bästa minnet från 2013?
Vet inte faktiskt!!

 

Har du haft ett förhållande under 2013?


Vad önskar du att du gjort mer?

Satsat mer på skolan, haft mer kul!! Tyckte min sommar var inte direkt världens roligaste sommar..


Céline Paris

♥
 

Nike air max 90

Nike air max 90
Min stora kärlek är seriöst Nike. Under ett tag har jag varit såå inne i Nike och liksom helt fast. Jag vill så gärna ha ALLA air max färgerna som jag vill ha men det kostar. Jag har tänkt ganska länge på vilken ärg jag ska ha men nu så tog jag bara några som jag hittade ifrån Polyvore. Den längst till vänster finns i ASOS och kostar runt 1100kr? Och för ett tag sedan var det 30% på allt (en dag) men tyvärr så visste jag inte för då skulle den kosta 800kr vilket är sååå bättre.. bättre lycka nästa gång haha!
 
Har ni någon favorit färg dela gärna med er! Behöver tips så snabbt som möjligt!

Jullov

 
http://hq-wallpapers.ru/wallpapers/3/hq-wallpapers_ru_city_13616_800x600.jpgIgår så blev det äntligen jullov. Jag är riktigt glad över det! Nu kan man vara ledig i fler än en vecka i alla fall och nu är det ju snart Julafton vilket är jätteee myzzzzz. Men en sak jag tycker är så tråkigt är varför VI i Sverige firar den 24 när typ hela världen firar 25 det känns ganska tråkigt när man går in till weheartit och kollar runt och så står det typ "4 days until christmas" först så tänker jag alltid va? Det är ju tre men sedan förstår man att juste det är ju bara Norden som firar den 24. Jag sökte upp det på google och som jag såg så är det tydligen Norden som bara firar den 24 December.. kul.
 
Men nu ska jag inte sitta här och grina haha! Jo jag ska snart ner till en shopping centrum nära mig och gå och handla några saker till sedan så ska jag inte leta runt längre.
jag ska också säga att jag har glömt att fota skalet jag fick och jag hoppas den kommer upp idag eller imorgon, kraam

Post

http://bloggfiler.no/keths.blogg.no/images/411301-10-1384957658208.jpg
Jo för ett tag sedan så tävlade jag i en tävling där man kunde vinna ett skal från caseapp. Och ja jag vann tävlingen! Jag är jätte glad utav att ha vunnit det. Har aldrig haft en sådan tur i sånt här. Men i alla fall jag fick ett mejl för två dagar sedan med koden och allting. Nu har jag fått hem det och är så glad över skalet! Jag hade tänkt att fota den imorgon och lägga ut den imorgon och vad det är på den får ni väl gissa? Eller ni kanske vet..?
 
men håll utkik! :D

Home inspiration

 

Inget att blogga om?

Det är inte konstigt att jag inte bloggar ofta. Jag har bara ingen fantasi om vad jag ska blogga om och alltid jag skriver om att få tips så får jag direkt inget tips. Ingen kommentar ens? Så bloggar ganska segt. Nu så hade jag INGEN idé om vad jag ska blogga om så ni får väl nöja er med denna godingen! 10% rabbat hos Chicy.se älskar den sidan så fina prylar där!
 
Nu när jag tänkte så ska jag säga att vinnaren utav BeccaDesign så man kunde vinna 75kr rabbat billigare är Julia! Jag har mejlat dig och har sagt att Beccadesign ska mejla dig med din kod! Och GRATTIS!

Tävling hos Filippa

Hej! Jag är med i en tävling hos Filippa och här är hennes blogg filippao.se då man kan vinna ett egendesignat skal hos caseapp.se. Man skulle göra ett eget skal och designa det också och tänkte att jag ville så gärna göra ett skal på Beyoncé och designa det själv så här har man chansen ju! Har alltid tyckt detta fotot på Beyoncé är såå fint så tyckte det var jätte bra och sedan lade jag till Beyoncé's "text" så det piffades upp!
 
Min motivering:
Jag har faktiskt aldrig vunnit en tävling med att vinna en sådan stor sak. Själv har jag alltid velat göra ett egetdesignat skal och nu har jag chansen. Beyoncé är min största förebild och därför ville jag ha ett skal på henne. Om jag skulle vinna skulle jag bli såååååå glad för jag är riktigt stolt över mitt egetdesignade skal!
 
jag är inte bra på att motivera men hoppas det räckte haha, kraam ♥

I swear on my Chanel

Idag har det varit temavecka i min skola så vi slutade tidigare, i alla fall vi har ju gjort det nästan heeela förra veckan. Äntligen har vi satt upp granen då vi köpte en ny!! Som är 2,10cm wiee. Nu bjuder jag på tre iPhone skal som är sååå grymt snygga tycker jag. Alla är från sealoe och kostar bara 99kr vilket är ett riktigt bra pris.
vänta det är ju bara några dagar kvar tills det är jullov ihhh, alla taggar inför julen men har nästan inte sett någon enda som taggat efter 2014. Bara jag som tycker detta året har gått så jävla snabbt så man nästan blir rädd? bara jag?
 
//Men annars så får ni ha en bra Måndag!
 
några dagar kvar går rabbatten på to die for slut så passa på och köpa nu! sedan delta gärna i becca design tävlingen också kraam

H&M home

home no1
GOOOOOOSHHHH säger jag. Jag är sååå in love med H&M's sängkappor. Dem är bara så fina och om ni har sett Louise hanssons blogg eller läser så har hon också en sängkappa från H&M och den är bara föööööör snygg jag dööör.
 
Jag tycker det piffar till så mycket! Vad tycker ni om det? Först var min åsikt kring sängkappor att dem var lite för "tantiga" men desto mer man ser i instagram som bland annat inspoaccs så är det sååå snyggt.
 
Jag skulle gärna vilja lägga ut och visa Louise's säng men kanske hon inte direkt tycker om att jag går och bara lägger ut den såhär så sorry.

50kr rabbat hos to die for

Jo nu när det är vinter så åker ganska många folk på semester. Och jag har kontaktat To die for och ni kan få 50kr rabbat hos dem. Dem har underbara bikinin och ska någon dag verkligen köpa en bikini därifrån! Detta är ingen tävling utan en liten "rabbat" till alla mina underbara läsaren.
http://cdn04.devote.se/gallery/big/20130923/25c9b4d51f8c0e05b7159a56e2406d35.jpg
Modellen heter HIPS DON'T LIE
 
Gör såhär om du vill köpa:
1) Gör ett köp på valfritt set eller del, välj Klarna som betalningsmetod
2) Skriv följande i kommentarsfältet: "Sanna Blogg Rabatt 50". Då dem drar av 50 kr på fakturan!
 
Ha en fortsatt trevlig Lucia dag!!
annars glöm inte tävlingen hos beccadesign!! här

Beyoncé

Hon e så jävla grym ♥♥♥ Ännu en ny album 14 låtar och 17 nya videos hon är bara föööööör bäst. Hon betyder sååå mycket för mig och HOPPAS att hon kommer till Sverige nästa år för hon kommer till UK, Portugal, Tyskland och mycket fler så hoppas hon kommer till Sverige eller Köpnehamn ♥
 
jag vill så gärna seee henne!

Taggar som in i

Nu är det inte 200 dagar längre. Jag posta denna i min instagram för några dagar sedan men du är det inte ens 200 dagar kvar. Det är bara 187 dagar kvar (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
 
Om ni vill följa mig på instagram så heter jag @sannasat

Vilket år

 
Jag älskar verkligen detta videoklippet!

Shoes

shoess
Här är fyra stycken skor jag veeeerkligen skulle vilja ha i mitt hem haha. Dem är såååå otroligt snygga. Jag tror att ni ser på alla vart dem kommer ifrån men kanske förutom den svarta. Den är i alla fall från Fanny Lyckmans kollektion och är såååå snygg. Den kostar 499:- kr i Nelly men i members säljer dem den bara för 199:- (!!!!!!!!!!) passa på själv ska jag väl fråga och se om jag kan få hem den godingen.
 
Den finns kvar i kanske 3 dagar till sedan går den bort och storlekerna blir slut snart (tror jag för det händer ofta) sa passa på hemsida -> members.com om ni vill bli medlemma där så accepterar dem dig. Så det kanske tar några dagar.

Tävling i samarbete med Beccadesign

 
Jo nu har jag mitt första samarbete! Är ju jätte glad att jag kan samarbeta och hoppas att NI kommer att delta i tävlingen så bloggen blir större och desto fler tävlingar och desto bättre tävlingar. Men jo nu när det är december så tyckte jag att det vore ännu bättre att göra det nu!
 
Jo i samarbete med Beccadesign kommer jag att lotta ut EN vinnare som vinner ett rabattkod på 75 kr.
 
Regler för att du kan vara med:
♥ Följ Becca Design på Facebook: http://www.facebook.com/beccadesign (eller "gilla" någon produkt i butiken)

Om ni inte har Facebook så kan man följa dem på Instagram och Prenumenera på deras nyhetsbrev!
♥ Följ Becca Design på Instagram: http://instagram.com/beccasdesign 
♥ Prenumerera på Becca Designs nyhetsbrev: http://www.beccadesign.se/nyhetsbrev
 
som extra poäng kan ni följa mig på instagram @sannasat
 

När ni är klara GLÖM INTE att skriva in eran e-mail också (bara jag ser emailet)
 
 ps. en annan tävling kanske kommer komma under nästa vecka håll utkik ;)

Något stort?

Jo jag har ju tänkt hur länge som helst på att ha en tävling på bloggen och ja så snart kommer den komma upp på bloggen och jag hoppas massor är intresserade utav att delta för att när bloggen blir större så kommer det deffinitivt komma hur många tävlingar som helst.
 
Jag har mejlat dem och ska bara se om dem tyckt den dagen är bra och allt annat så kommer den eller jag hoppas att tävlingen börjar nästa vecka i alla fall.
 
Sedan har jag mejlat andra också och får se om dem svarar eller vill samarbeta så blir det fleeeraaa tävlingar. ♥
http://www.desktopaper.com/wp-content/uploads/best-christmas-tree-wallpaper.jpg

New arrivals

 
Biker jacket

Happyy

Ibland är man så otorligt glad så man nästan vill skutta utav glädje och man gör det till och med. Ibland vill man bara krama om någon. Sedan ibland vill man bara koncentrera på sig själv när man går och bara tänka på glädjen inuti sig.
 
Ibland vill man krama om någon hårt och skrika ut om allt man är glad över, visa hur lycklig man är över sitt liv och bara tänker "jag älskar mitt liv" "jag mår såååå bra" men ibland går det överstyr. Man är inte säker på det. Ibland blir glädjen från 10000 till 0 kanske bara på 5 minuter kanske du redan kommit till 0 då du mår som allra dåligast.

Du vill inte prata med någon bara luta dig mot en vägg och må dåligt. Detta är inte jämt det händer i alla fall bara ibland när allt blir misslyckat som man planerat över. När det är allra jobbigast. Stressen, klumpen i magen, allt möjligt.
 
Det jobbiga idag för oss tjejer eller jag vet att massssor med personer speciellt tjejer har EN crush säkert. Okej inte allt men dem flesta. Någon man gillar (man behöver deffinitivt INTE ALLS var kär) man bara gillar en person, avgudar alltså typ allt.
 
Jo det är svårt speciellt eller jag har en crush på en kändis eller rättare sakt på två stycken. Två stycken har flera än 1000 personer som älskar dem och ja det är inte lätt. Att vara känd utav något har varit en dröm för mig. Sedan under dessa år jag levt har jag ALDRIG fått en autograf av en kändis inte ens tagit foto med någon sådan så kallad kändis men bara en som inte alls är känd han har bara varit DANSLÄRARE för bland annat Chris Brown, Usher, Missy Elliott, Jay Z och många fleeer men bara tagit foto med honom dock. Men poängen med det jag menar är att när dem är kända så kan man inte ha kontakt, bara prata med dem eller något annat.
 
Och ja min crusher är Harry & Niall och såklart dem andra men dem jag verkligen älskar är Harry&Niall jag älskar deras personlighet, stil och typ allt annat. När jag blev directioner någonstans år 2011 och ja då hade dem en träff i Stockholm som jag minns och ja guess whaaat? nästan inga visste vem dem var och ja jag hade chansen men jag bor rätt så låååååångt bort och dessutom var jag liten. Poängen är att det är OMÖJLIGT att se dem face2face och prata med dem och säga att jag verkligen älskar dem.
 
menmen man ska aldrig gå ner ett steg man ska alltid vara glad och ha ett bra självförtroende och tänka positivtttt <3
 
Men ja ibland vet jag inte vad jag skriver om här i bloggen men ville bara skriva hur jag känner mig typ, ♥
btw önskar er en braaa fredaaag <3
 
 

I love them :)

Shawn Corey Carter

Happppyyyyy birthday Jay Z som är gift med Queen B och har världens gulligaste barn som heter Blue Ivy Charter ♥

Tävling

Jag har tänkt att OM min blogg får massor med läsare denna månaden  kommer det komma massor med tävlingar. På grund av att min blogg inte alls har många besökare kan jag inte samarbeta med andra butiker men jag hoppas att ni läser bloggen och vill delta snart ♥
http://i280.photobucket.com/albums/kk183/shehunter/christmastree.jpg

1 Advent

Lucka 1
 Yayyyy det är 1 Advent gud vad jag saknat December då man ska köpa julklappar och även få tillbaka ♥ Well.. Jag har inte många besökare MEN jag kommer göra en jul kalender. Om min blogg blir större och större lovar jag att det kommer bli bra jul "luckor" Man behöver ju många besökare för att kunna samarbeta med andra hemsidor så ja jag har direkt inte men just nu kommer jag mest "Insperera er" sedan får vi väl se!