Jag är tillbaks från London.

Ja ja, jag kom hem från London två dagar sedan men INTE orkat blogga. Men här kommer bilderna från instagram. Men kommer visa fler bilder från kameran sedan orkar inte lägga in bilderna i datorn har fotat många så orkar inte vänta hah.
BIG BEN. Om ni ska åka till London borde ni verkligen åka till Big Ben ett måste!
OXFORD STREET. Shopping i Oxford street här måste ni också åka massor med bra affärer kommer lite senare visa bilder på vilka affärer ni bara måste åka till!
VICTORIAS SECRET. Vem vill liksom inte besöka victorias secret? Det är så fint där allt. Älskar deras påsar så himla mycket!
STARBUCKS. Så gott det finns där, bakelserna, caffen men jag valde varm choklad gillar inte caffe eller något annat xd.
 
 

MER KOMMER UNDER DAGEN DÄR NI FÅR SE BILDERNA IFRÅN LONDON OCH JA AFFÄRERNA :D

Idiot bloggande.

Ingen enda läsare bara en enda skit.

Så underbar låt döör!

Hur jävla bra är denna? Alltså fan vad bra älskar den så jävla mycket! Justin Timberlake har ju kommit igång med låtar igen men WOW ska jag säga jag är helt fast i denna skit bra låten!
 
Vad tycker ni?
 

 

Must have

Var i stan för några dagar sedan. Och WOW blev helt kär i denna väskan när jag såg den fy vad fin. Älskar den den är bara så himla fin från H&M länk kommer snart.. Men bara älskar den vad tycker ni? Den passar perfekt till våren med en över stor sweatshirt när det är lite kallt dessutom vad tycks? Älskar färgen & pärlorna ♥ Du hittar väskan HÄR och den kostar 249:-
 
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/427642-0014_1?$ProductLarge$http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2013/P90%200140483%20007%2054%202944%202.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&call=url[file:/product/large]
Dessutom den här! Omg med dessa snygga bootsen perfekto asså! Dem här skorna hittar du hos Nelly.com för 279 kr som är jätte billigt och HÄR är länken! 

London

 
London 1


London part 2?
HEJ  bloggen hade en liten paus men nu är jag tillbaks! Jodå ska till London snart och ville visa vilket collage jag fixa ihop. Blev faktiskt jätte nöjd vad tycks? Jodå tänkt jag ska mer göra collage förlåt men ger upp för liksom bloggat i 1 år förfan och får fortfarande ingen läsare? vafan...

Hejsan alla läsare.

Har tänkt och tror jag kommer ta en ganska lång bloggpaus eller sluta. Men ni hittar mig på min andra blogg. Det är en fansite om Anton Ewald min man ♥
 
Antonewaldfansen.blogg.se

SMINK JÄVEL OCH EN JÄVLA SNORUNGE?

Jo hejsan bloggen. Ska bara säga saker om några bloggar som jag verkligen blivit less på. Vill helst inte prata om bloggen så ja vem bryr sig ska säga det här och NU.
 
Jag har set hur många folk som gör hat inlägg för dem sminkar sig ung leker sig tidigt. Nej jag gör det inte och vill det inte nu. Vi har ett liv vi får bestämma över det, vi kan inte skriva till folk att du är för tidig eller inte det hjälper inte bara sluta att skriva till dem personerna jag säger men säger inte namnet. Vad är det för nytta egentligen att säga du suger på att sminka dig, du är ju fan en bortskämd snorunge hur hjälper det? Ser detta nästan i var enda blogg där en tjej som min ålder vid 11 - 13 åldern bloggar och är duper känd. Men nej anklaga inte mig jag är inte en känd bloggare. Jag delar med mig det jag skriver. Det finns folk i världen som verkligen inte har mycket pengar till allt. Men ja såg en reklam några veckor sedan men usch stackars barn tycker synd men
-Tack för att folk hjälper dessa barnen som till och med blir drabbade i Sverige och så här sa killen i reklamen.
 
"I julklapp fick jag skridskor men jag visste att min pappa köpte dem från granne. Men ville inte säga det till pappa ville inte såra honom. Han behövde inte köpa någon julklapp det behövde han inte"
 
Right? Om ni säger jävla bortskämda snorunge till en persone det hjälper inte människan.. Nehe du det gör det inte. Om du kallar personen bortskämpa snorunge eller annat, kanske hen inte är det kanske du vet det?
Måste folk bli behandlade visst olika eller?
 
VÄLDEN ÄR INTE RÄTTVIS?
 
- Åh åh mamma & pappa kan jag få en cd skiva med melodifestivalen?
- Nej älskling jag önskar vi kunde men vi har inte råd med det. Måste betala andra saker också älskling.
 
Men om du säger bortskämda snorjävel till en borskämd person bryr du dig om en fattig? Hur kan en bortskämd person bara wooooops ta bort sitt bortskämdhet? Personen har säkert köpt med sina egna pengar hur kan DU bedömma att den personen är BORTSKÄMD? säg mig huuur?
 
Folk i världen behöver mat, vatte och mycekt mer för att leva och hur kan du hjälpa när du ca tar 3 minuter på ditt liv vid att skriva sådana kommentarer till en människa hur? Hur kan du hur kan du seriöst? Dem tre minuterna kan du göra annat skojigt eller att skriva en vettig kommentar till personen.
NEJ OCH JAG VILL ATT NI SKA LÄSA DETTA FÖR ATT VETA HUR VIKTIGT DETTA ÄR.
 
Tänkt skriva detta jätte länge och nu har jag fått chansen. Men tänk lite innan ni skriver vet ni hur mycket folk blir starkare av detta? Jag blir stark av detta.
 
MEN TACK SNÄLLA LÄS SKRIVIT DETTA JÄTTE LÄNGE OCH VILL INTE TAPPA ALL DETTA FÖR INLÄGGET. TACK FÖR MIG.