Jag vill ha..

I WANT!
Jo jag gjorde detta kollaget nyss för ska snart till min vän så jaja, jo jag vill verkligen ha allt detta men ja jag vill ha peplum toppar, en i ♥ Niall tröja (också på dem andra menmen) sedan själva dem och till sist en ros blus jag alltid viljat ha! Hade ingen fantasi nu när jag har en läsare varje dag.. men i alla fall älskar peplumtoppar speciellt!

One direction

One direction.. ♥
Älskar seriöst detta kollaget detta är en av dem bästa jag gjort hitills ♥ Jo hej älskar seriöst denna kollagen jag gjorde nyss! Älskar ju dem och perfekt att göra en kollage på dem så yeey! Alla bilderna är suveränt guliga! Men annars vet jag inte tyvärr vad jag ska blogga om så kom med förslag, annars har det varit skola idag, gjort läxor och sedan gjort denna amaZAYN kollaget ;)
 
men harre så bra!

I NEED SUMMER NOW!

I NEED SUMMER!
Gjorde en liten kollage nyss hade ingen fantasi så det fick bli sommar insteration men alla sakerna som är på bilden alla kläderna iaf är eller ja finns i svenska butiker om ni undrar, om ni undrar om en pryl vart den kommer ifrån så bara fråga! Kanske sakerna är slut i affären men aja. :)

Come & get it

selena
Hej bloggen! Ville bara säga atta Selenas nästa nya låt är verkligen hur grym som helst! Jag är inte direkt ett Selena fan men denna låten är seriöst hur bra som helst! Lyssna på den helt underbar!

30 saker ni inte visste om mig/som jag gillar

kenzaaa
1. Jag är en riktigt stor DIRECTIONER, har även en blogg om dem HÄR.
2. Jag läser bloggar som bl.a Kenzas.se hon är en väldigt stor insperation för mig!
3. Min favorit i one direction är Niall ♥
4. Jag har en iPhone 4
5. Min favorit artist bland alla "kvinno artister" är Rihanna.
6. Har två par converse
7. Äger en Nikon D3000 kamera
8. Har tre produkter från Victoria's secret.
9. Min bästa resa som också gälls som solresa är London.
10. Har varit i Egypten, Turkiet, Spaninen (som solresa) Men London kommer alltid vara den bästa resan (hitills)
11. Började blogga i 8 års åldern
12. Älskar mjukglass med strössel på.
13. Ja jag gillar INTE nutella
14. Jag gillar inte så mycket choklad
15. Kan sjunga till the cup song och kan alla stegen om man kan kalla dem stegen.
16. Har bruna ögon
17. Älskar färgglada blommor.
18. Twitter nörd twittrar ca 200 tweets varje dag hehe. heter @sannasat där
19. Läser också dessa bloggarna, Filippao.se, Tinkerbella, Hannalicious, Kenzas, och några 1D bloggar.
20. Gått i dans i ca 5 år.
21. Älskar Victoria's secret prylar osv
22. Varit en directioner sedan 2011. :)
23. Min stil kan jag typ aldrig berätta vet själv inte typ lite chic, men också något annat i think
24. Min favorit Ben&Jerrys glass är Fairly Nuts tjohoooo :D
25. Varit i London en gång.
26. Är 157 cm
27. Bra för min ålder är ju liksom 12 ehhe.
28. Nepp jag sminkar inte mig tycker det är för tidigt och varför ska jag förstöra min hy i denna åldern?
29. Om jag ska in på min mobil kommer jag automatiskt in på min twitter först hehe.
30. wooohhohohoo sista och att jag älskar att göra collage typ hehehe.
 
Några som var konstiga var att jag inte ens visste elelr hade någon blekaste fantasi som jag minns. Men aja tre inlägg för dagen goodie!

Insperation for the summer

 
summerrrr

Inspo for the summer ~ Gjorde en liten snabb kollage blev ganska nöjd!

Bloggandet går segt

Förlåt varit jätte seg på sistone men ska seriöst skärpa mig och blogga!

Frågestund

Hur gammal är du?
12 år gammal :)

Vilken är din favorit bloggare?
Kenza Zouiten ♥

Har du någon speciell person som du tycker om?
Njaeä inte direkt mest kändisar om jag ska säga så tycker väldigt mycket om Anton Ewald & One direction dem personerna gillar jag ^^

Är du duktig på att rita/teckna?
Gått i ritskola men inget proffs direkt.

Favorit film?
Hobbit kanske? c:
 
Ja fick inte mycket frågor denna gång men vi får nöja oss :)

Nytt skal

Nu har jag budat ett skal från tradera för 21 kr + frakt 12 kr. :) Det var billigt tycker jag och är verkligen nöjd med den! Vad tycker ni själva då?

Bär


Hej bloggis! Idag har det varit en ganska bra fredag! Varit i ICA också. Det var 17 grader och fick mig en stund att äta blåbär, björnbär och så fick det bli det. Mumsade till mig det och verkligen jääätttee gott! I solen och allting! Men sedan hade jag för några veckor sedan budat på ett skal i tradera, jag köpte den för 21 kr men frakt var då 12 kr alltså 33 kr tyckte det var ganska fint för ett sådant skal men bilder kommer senare i ett inlägg men som sakt glöm inte att skriva i min frågestund, kraam!

Frågestund

 
Frågestund!2
Ja nu har jag tänkt att bloggen är lite tråkig så nu kan vi ha en frågestund så ni kanske lär känna mig ännu bättre, bara får inspo osv. :D Fråga mig om vad som helst! Ni kan fråga hur många frågor som helst! Bara fråga på nu, så svarar jag på dem när jag fått ganska många!

Skolavslutning

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2013/P90_0442_066R_0.jpg]&set=key[rotate],value[0.05]&set=key[width],value[7471]&set=key[height],value[8736]&set=key[x],value[211]&set=key[y],value[199]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large]
 
Hej jo idag gick jag och köpte en jätte fin klänning jag ska ha på skolavslutningen, det är jätte fin! Den kostade bara 199 kr och var verkligen värt. Nu har jag varit oaktiv en hel del men ska kämpa så jag inte blir det. Vet bara inte vad jag ska skriva om! Tipsa gärna, kommer kanske ha en frågestund om några minuter men vi får se.

Skolavslunings klänningar

Har verkligen kollat ALLA affärer inte alla lite, oseriös. Men ja i alla fall jag har letat ganska mycket men inte hittat någon fin klänning. Så tänkte jag kanske jag bara ha shorts eller jeans istället för klänning? Men medans jag letade kom dessa bilderna upp. Gud vad fina dem är ska jag säga. Seriöst älskar paljetter och peplum toppar också, men inte hittat hemsidan än. Det jag vill ni läsare ska göra är att tipsa mig hemsidor, vilka klänningar ni ska ha på er osv. Om ni vill dock. Men vore underbart om ni hjälpte mig!

FRUKT!

Denna bilden är inte tagen från nu. Utan några månader sedan. Jag älskar att lägga till frukt på en talrik hah. Men gott&gott! Dem frukterna som är med är Vindruvor, Physalis, Passion frukt och KIWIIII. Älskar frukt ♥
 
Men själv ska jag ut och dansa för jag har show idag. Så ja kommer bli kul.

Vlogga?

Ja jag har haft denna funderingen under mina år jätte länge. Vad tycker ni? Ska jag det tipsa om vad jag ska vlogga, kanske komedi älskar det ^^

Mina önskningar genom livet

Har haft ett litet segt bloggande men idag ska jag skriva om mina önskningar jag önskar mig genom livet! Så nu kan vi väl börja?
 
Bli en koreograf, dansa i melodifestivalen och andra stället eller även en program ledare eller komiker som Gina Dirawi. Detta är en underbar känsla har sedan barndomen önskat mig någon av dessa önskningarna. :)
 
Få se en kändis som jag verkligen älskar och nu menar jag då Anton EWAAALD! Han är en sådan underbar kille verkligen älskar honom! Du är så underbar! Jag är ett Ateamer som kanske inte alla vet ja jag är ett fan av Anton :) Riktigt stort faktiskt  c:
 
Jag vill att min blogg ska komma vidare genom livet och få en få en bra framtid. Jag har bloggat sedan 9 åldern men på en annan blogg har bytt bloggar nästan hela tiden. Men nu när jag har Sannata trivs jag jätte mycket. Vill verkligen komma långt med denna bloggen!
 
Jag önskar även att min familj ska alltid må bra ♥
 

Åka till en resa som jag aldrig åkt till en resa som är fantastiskt som USA, Los angeles, Australien lite fler men mina önskningar just nu.
 
Äga ett par Jeffrey Campbell. Måste jag verkligen *-*
 
Åka till en konsert vill verkligen det.. ♥
 
Mer vet jag tyvärr inte just nu men hejdåochhaentrevligfreeedag. ♥

Victoria's secret tips

Nu har jag fått en fråga av en tjej, och ja om jag kunde tipsa vilka lukter som är bäst. Men tyvärr har jag varit i London en gång, varit i Victoria's secret butik en gång. Köpte dock tre olika produkter en Body lotion och två body splashes ^^
 
Min favorit är.. Pure seduction och det är den som är längst bak på båda bilderna. Den doftar grymt gott jag ångrade mig inte en enda dugg.
 
Andre favoriten.. Är Mango temptation, den luktar också gott men Pure seduction är fortfarande min favvis. Denna luktar då mango alltså gahhh deras lukter är så goda ♥
 
Och ja den tredje är då Love spell den luktar också gott men inte helt min favorit. Om ni åker till London och går in i Vs det är så underbart. Det har också kommit en vs butik i Sverige dock i Arlanda. :3
 
Kraaam

Ny bloggdesign

Nu har jag tröttnat på all, skuggig bakgrund ville föredra lite basic som Tinkerbellas. :) Ficka ganska insperation ifrån henne! Vad tycks?

2 Maj

Nu har jag tänkt och jag ska blogga! Det enda jag behöver är kommentarer, ni kaan ABSOLUT skriva vad jag ska skriva om behöver verkligen tips! Kram, idag har jag då varit i skolan och nu är det verkligen varmt ute så ska ta en sväng i det varma. Kommentera bara skicka in tips så kan jag skriva om det!
 
Men nu har jag funderat och ska börja på nytt kommer blogga 1-2 ggr per dag eller mer :)

Bloggdesign

Hej allesammans! Nu har jag börjat att ta bort min förra design för jag tyckte den har varit så hela tiden men allt är inte klar men gör designen mer i kvällen ni kan även tipsa min om vad mer jag ska skriva kraam!

London part 1

ALLA BILDERNA ÄR TAGNA FRÅN MIN KAMERA OM DEM INTE ÄR DET SKRIVER JAG VART DEN ÄR IFRÅN!