Heaven

berrys omg

Gjorde denna i polyvore nyss blev extremt nöjd jo jag har en sådan stoooooor relation till frukt hahah, det är så gott och är bäst!
 

Hmmm, någon annan som avgudar frukt? heh, kommentera gärna. annars vad gillar ni för mat, frukt och annat ;)?

healthy

healthy
 

i love

 
fashionnnn

Lycka

Igår 27/9 övernattade min kompis hos mig. Vi gjorde det för en anldening som kanske vissa säkert vet jo, one direction biljetterna skulle släppas.

Vi hade planerat detta månader, månader då vi tog det på allvar att vi SKA få tag i biljetterna, och det hände just idag just idag ni kan seriöst inte fatta min lycka mår så otroligt bra vill gå och säga till allaaaa mina vänner att jag fick tag på biljetterna, killarna just dem fem killarna jag älskat och gillat i 2 år, tänk er två år. Jag kunde inte fatta det det var sant. Vi lade alarmen på 6.30. Jag vaknade då jag hade i min dröm att jag bara trodde det ringde i drömmen då jag vaknade alarmet var jätte lågt men då ser jag på klockan gosh dem släpper snart. Vi vaknade tidigt för att köa. När vi vaknade startade vi min dator och hennes egna mac ifrån skolan. Jag tryckte på ticnet, men danska sidan. Vi hamnade i en kö alltså jag var så himla nervös jag trodde faktiskt att vi kanske inte ens får biljetter men när det blev kanske runt klockan halv nio då så kom det en ruta i köandet hade uppe 10 flikar när rutan kom stod det att du måste köa igen när biljetterna släpps alltså va måde otorligt dåligt visste att jag aldrig skulle få tag i biljetterna men öppnade ännu fler biljetter när det blev klockan 9.00 så var jag otroligt spänd och min vän såklart också. Men då så väntade vi i cirka 7 minuter då sidan uppdaterade jag trodde att den gick bak igen som den gjorde hela tiden när vi köade men nej den uppdaterades till sidan jag kunde inte seriöst fatta min lycka ALLA elva sidor var i boknings sidan.
 
min dröm kommer gå i uppfyllelse om några månader jag hoppas och ber att jag igen får se dem live och ännu en dröm är att jag kommer att vinna en m&g, det är min största dröm bland detta. ♥
 
http://static.cotecine.fr/tb/Photos/800x600/ONE+DIRECTION+LE+FILM+-3D+PHOTO3.JPG

Fashion

 
Fashion
 
Fashion by freya-min featuring short skinny jeans

22 september

 

New favvies

 
Två av mina favorit låtar just nu som är nya. Tycker dem är otroligt bra!
 

black and white

blacknwhite
 

Bloggportal

 
Hej bloggen! Jo ni har säkert sett min nya design? Jo älskar den så otroligt länge men har tänkt lite att jag ska kanske byta bloggportal för jag har aldrig direkt trivits med Blogg.se eller såklart en helt okej bloggportal men vill ha något annat något som sticker ut.
 
Men jag gick med i bloggportalen "spotlife.se" och just nu funkar den inte alls man kan inte typ gå in i något utan att den ska ladda i år så ska väl se om jag kanske byter till något men vill ha en bloggportal som kan typ överföra all arkiv, inlägg,kategorier osv som nattstad men har tyvärr aldrig varit intresserad av nattstad men vi får väl hitta något men så länge kommer jag att blogga med denna bloggen i alla fall kraaam. ♥
 
 

BeyonceHAPPY BDAY!Hemkunskap


Fotot är från min hemkunskap. Vi började med det för några veckor sedan och det var ganska kul eller i alla fall att göra maten och så vidare men btw det var kul! Och är inne i blogg.ses nya updt; den är väl helt okej men utan att den hackade lite och fil börja med att skriva inlägget igen..

inspo

http://31.media.tumblr.com/b9b76cf5ab40dc063b6751cff0514f7b/tumblr_msz90fg7Ps1saiqvgo1_500.png

We remember

http://www.septclues.com/PICTURES%20sept%20clues%20research/2NDstrikeANONYMOUSstill1SMALL.jpg
R.I.P 9/11 ♥

Freshtops


Tänkte faktiskt tipsa er om en hemsida som är ganska känd framför allt till oss tjejer. Den heter freshtops någon som hört talas om den innnan? Dem har UDNERBARA toppar eller framför allt är topparna mest kändast och så har dem sweaters, leggings, skal och så vidare men topparna, t-shirtsen är mest berömda speciellt topparna, otroligt snygga och ni directioners, beliebers eller whatever vilken fandom du är i eller inte alla men speciellt dock one directions fandom & justins fandom har mest "kopierade toppar" som till exempel "CRAZY MOFOS" det Niall kallar sina fans (är en directioner ju hehe ;)) sedan ja en liten kopiering och ja lite sådant sedan zayn som alltid säger "Vas happening" och ja kollar ju mest på one direction topparna för jag är directioner och vill skaffa en sådan topp som bland annat crazy mofos så har inte kollat direkt på Justin topparna men minns dock att det fanns en sådan infinity och sedan "belieber"inte så dyra englit mig men ska kolla i hemsidan nu om dem skaffat lite nya saker.
sedan har ju freshtops börjat växa otroligt mycket för när jag kollade på freshtops ganska länge sedan hade dem nästan ingenting bara några toppar kanske men dem har börjat växa otroligt. :)
http://cdn.shopify.com/s/files/1/0163/5204/products/crazymofos_1_1024x1024.jpg?1877http://cdn.shopify.com/s/files/1/0163/5204/products/CRAZYMOFOS_1024x1024.jpg?1877
http://cdn.shopify.com/s/files/1/0163/5204/products/harrypleaseblack_1024x1024.jpg?1877http://cdn.shopify.com/s/files/1/0163/5204/products/style_flutterbly_1024x1024.jpg?1877
dessa som jag visade nu är bara några stycken JAG tyckte om väldigt mycket som t.ex harrys tatto på fjärilen nialls så kallade Crazy mofos och HARRY PLEASE istället för HIPSTA PLEASE :) men kollade och såg att det fanns massor med Justin toppar eller få kanske såg tre i alla fall dem var finfinaaa men ja kolla i hemsidan om ni hittar något älskar verkligen hemsidan ska övertala mamma att köpa crazy mofos t-shirten ELLER toppen
 
btw; glömde ju länka hemsidan tryck HÄR för att komma till sidan

Tumblr

Hej bloggishh

ville bara säga att jag gjort en tumblr account eller snarare den är gammal men har lagt BARA nya bilder på blandning med vintage bilder och så vidare. Följ gärna den kommer väl att uppdatera den lite när jag har tid och så vidare. Men följ gärna!
 
TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN TUMBLR

street style

street style
street style
street style
 
street style by freya-min on Polyvore

beanie

beanie
En sak som är riktigt inne just nu är mössor som liknande lband annat dessa här över. Jag tycker det är otroligt snygg och finfint, om man matchar rätt well 1 poäng ;) Men i alla fall alla översta raden är från H&M och nedersta från ginatricot kraam

Wanties

wantwaaant
Yes välkommen till mig! Tjejen som älskar märkes prylar hahah, yup har blivit smittad utav brorsan haha!
 
Men btw var inne på polyvore och gjorde dettal lilla kollaget eller snarare INTE lilla men i alla fall. Blev riktigt nöjd och blev riktigt små sugen på att köpa allt men tog en kalkylator och plusade till sakerna hur mycket det kostade det fanns en sådan pris lista där så ahh, så jag plusade och ca 2 stycken saker hade dem inte satt pris på så skrev inte in men gissa hur mycket allt detta kostade??!!! cirka 9000 TILL 10.000 ahhhh men då måste man också tänka på att köpa i REAN tänk det finn hopp?!! hahah
men i alla fall kraam
 

Our moment

Our moment
Nu var det inte länge sedan one direction släppte sin gudomliga parfym. Och ja den luktar otroligt gott då den dagen den kom till sverige så sa jag om hon kunde ta en liten tester och hämta den till mig så hon hämtade den, när jag luktade på den luktade den himelskt otroligt gott såååååå amaaaazayyyyn. Men köpte inte den för jag har sagt till mamma att hon ska ge mig den i julklapp (ahhah) men i alla fall ikke vet jag om det blir en 30 ml, eller 50ml så vi får väl bara vänta och se?
 
Men annars hon LOVADE om hon inte köpter den i julklapp kommer hon i alla fall köpa den wiiiiiiiiieee. Men annars har ni köpt den? Tyckte ni om den? Kommenteraaaa

Roar

House

House

Jobbigt

Jag har alltid tänk på detta och nu vill jag skriva av mig lite.

Jo nu är det så att jag har bloggat mer än ett år tänk er? Så kul att äga en blogg mer än ett år men dessutom har jag bloggat med flera bloggar. Men ja det är såhär att ja för mig kanske det inte är kul att jag har bloggat i ett år och säkert inte intressant för er heller men andleningen är att jag har seriöst ingen läsare jag är seriö _INGEN_ jag menar det verkligen om ni vill ha bevis kan jag gärna visa er det sedan men just nu mår jag dåligt under månader, veckor, dagar och så vidare har jag bloggat men ALDRIG ALDRIG OCH ALDRIG fått en bloggare ens nu kommer ni kanske och tänker.
- WHAT DU LJUGER INTE EN BLOGGARE! DU VILL GÖRA SÅHÄR FÖR ATT FÅ LÄSAREN.
nu tror ni jag tramsar osv men seriöst ja jag har fått denn kommentaren för länge sedan.. men i alla fall jag kan print screena om ni vill eller ja kan visa bevis. Jag bloggar inte alls mycket för jag kan göra cirka 10000+ inlägg per dag utav att ens få mer än 10+ läsare så seriööööööös.
 
Jag gillar att skriva av mig lite.

ja det gillar jag, tipsa, inspirerar och mycket mer men inte fan vela bli dissad okej gör vad ni vill men alltså okej ni kanske inte tycker mina inlägg är lockande ajajjajajajajaj jag kan göra säkert en tävling med "victoria's secret body mists" jag kommer fan få 10000 kommentarer & deltagare ELLER helt tvärt emot ("bloggen kommer alltid och always vara forever alone just sayin'")
 
ibland tänker jag måste jag anstränga mig för att göra inlägg? eller inte? jag har bloggat sedan 10 åldern ElLeR vänta?"!!! sedan nio åldern faktiskt.
 
jag svär jag svär jag har fortfarande 1 läsare bara EN.
och ja därför för detta har jag tänkt att sluta att blogga FÖR GOTT.
nej jag är inte dryg alls jag är bara sårad sårad på att jag har bloggat i år och inte ens fått mer än 10 läsare tänk er ":)"
Good Bye :'(
Men en sak i alla fall, "good bye" bilden menas inte att jag kommer att sluta jag ska göra inlägg of course och blogga lite till men om den fortfarande är så liten så tas den bort.