Födelsedag

 
http://37.media.tumblr.com/f603f9c66f8b535c48c949ba1cdcc12f/tumblr_n174rxZUpm1t17ssjo1_1280.png
   http://37.media.tumblr.com/tumblr_maq8a111Bh1qb3ks3o1_1280.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jo som sagt så fyllde jag år i Måndes, ja jag har ju inte skrivit vad jag har fått så kommer att göra ett litet inlägg om det sen.
 
Kram

The hunt

Ännu en gång sorry för en sådan seg uppdate.

Annars, jag vill gärna tipsa er om en hemsida som heter The hunt. Jo det är en hemsida där det är folk som inte vet till exempel vart dessa kläderna kommer ifrån som dem kanske hittat ifrån tumblr, weheartit osv.. och därför lägger man dit den i hemsidan och folk hjälper dig att visa vart det skalet kommer ifrån (ett exempel) Jag verkligen älskar den hemsidan för om du t.ex inte vet vart en sak kommer ifrån så bara lägger du dit bilden som du hittat medans folk hjälper dig att hitta den saken du letat efter. Ni kan hitta sidan here
 
Bye

I'm so vogue

 

2 år

Jag har funderade ett tag och kom fram till att min blogg har ju fyllt två år nu. Jag har inte alls koll på sånt här vilket är ju inte bra. Bloggen fyllde faktiskt år för nio dagar sedan och varför inte skriva det här nu när jag inte har en aning om vad jag ska skriva om? sigh
 
Den andra saken jag ville meddela er om som är inte världens bästa sak är att mitt konto på plolyvore är "blockerat". Det hände på grund av att dem frågade om min ålder och jag råkade trycka på ett fel år och precis när jag accepterade så loggades jag ut och kan tyvärr inte logga in vilket är så jävla dåligt.
 
MEN jag fyller år om 15 dagar vilket är jätte bra och jag hoppas & håller tummarna att jag kan logga in efter det. Det var 13 årsgräns och ja efter det så hoppas jag att jag kan komma in. Jag som tyckte att polyvore var så nice.
 
 
 

SMH

Smh smh smh.....
 
Jag har nästan inte bloggat på en månad, shit. Jag kan först säga att jag har haft fullt upp med alla nationella prov, sedan har jag inte varit inne på internet den senaste tiden. Men dock har jag varit inne med mobilen men anyway.
 
Jag beklagar en ännu gång och ska satsa lite mer på bloggandet och börja blogga igen.
Det kommer att komma lite inlägg om några timmar, minuter what ever, jag ska i alla fall börja blogga så ja. 
 
 Life