Jealous

 
ariana ♥

Jag tror nog att det finns alltid en person man är extra avundsjuk på. Jo jag är avundsjuk på fler än en i alla fall. Men ibland blir jag extra avundsjuk på Ariana. Jag är dö kär i hennes röst, stil, ansikte och så mycket mer.
 
Avundsjuka är verkligen inte kul haha. Alltid när jag lyssnar på The way eller Baby I så blir jah dö kär när hon sjunger. Alltså så troligt vacker röst, den är sååå speciell. Sedan när man kommer till hennes klädstil. Egentligen vet jag inte vilken klädsmak jag har. Men hennes "söthet" dödar. Hon är tjejen som är blyg, har klackskor medans hon har världens sweeeeeetyyy kläder.
 
Dessutom hennes smilegropar alltså "dimples" 'är så otroligt sööööööötaaa.
Dessutom glömde jag att säga att hennes hår är världens finaste haha ♥
Nejmen nu ska jag inte vara avundsjuk och vara nöjd hur jag än är. Men nu bjuder jag på en liten lååååt med Arianaaa ♥

Finaste låten ever..

 

All you need is love

2014
tbt bloggandet suger
 
Förlåt för dåligt bloggande. Har haft fullt upp och dessutom inte varit inne på datorn senaste dagarna. Jag har tänkt lite extra med bloggandet och tror nog att jag kommer sluta snart. Jag kommer säkert ha kvar bloggen men dock inte blogga längre alls.
 
Nu ska jag vara seriös och säga att jag INTE ALLS vet vad jag ska blogga om. 100%, jag vet inte alls.

I want summer

Pattern

 

Lördag

Nu har jag tänkt efter och tror nog att jag kommer sluta med mitt bloggande. Snart har jag bloggat i cirka 2 år och fortfarande inga läsare. Det tar helt enkelt mycket tid utav mitt liv. Jag slösar tid på att göra inlägg och ingen blir "intresserad" så jag kommer kanske behålla bloggen och inte blogga eller ta bort denna bloggen.
 
Annars kommer jag ha min tumblr kvar och den heter inspogirls.tumblr.com och det händer "flera" grejer där än här. Sedan så har jag slösat tid på att blogga utan inte en enda läsare så det får väl kanske bli slutet. Dessutom vet jag inte alls vad jag ska blogga om.
 
Jag tror nog att jag bloggar kanske detta året också och om jag inte fått "upp" min blogg så tar jag helt enkelt bort den och fokuserar mera på Tumblr.
Klicka HÄR för att komma till min tumblr!

2 Things

Acne studios
 

Triangl

http://25.media.tumblr.com/da8383b8b4d4fed538ebed927da6f0b0/tumblr_mv8j0eWa0Y1qmqgfdo1_1280.jpg
 
Bara jag som är helt fast vid dessa bikinin? Dem är så snygga! Speciellt den aprikos färgade, dock har jag inte den här på fotot. Bikinin är extremt snygg, vill så gärna den men dock kostar ju nästan allt pengar och dessa kostar runt 500 kanske?
 
Vill så gärna äga en Triangl bikini inför sommaren. Men anyway, vad tycker ni om den? Det är ju fredag idag så det är chill! Snart börjar nationella proven så det är jag inte taggad inför men håller tummarna allt allt blir bra med nationella!
 
//imorgon är det lördag och övermorgon söndag, åhhhh vi är lediga haha!

Happy birthday blue ivy carter

http://www.manrepeller.com/wp-content/uploads/2013/07/BIC.jpg
 
http://www.jewanda-magazine.com/wp-content/uploads/2013/12/Beyonce-blue-jewanda.jpg
 
http://www.gumbumper.com/wp-content/uploads/2013/11/jay-z-blue-ivy-pic.jpg
 
Happy Birthday Blue Ivy Carter ♥ Världens gulligaste bebissss

Beyoncé skal

Jag hade lovat er för några veckor sedan att visa mitt egendesignade skal jag vann, det blev ett Beyoncé skal. 

Förlåt för att ute ha visat det då. Anledningen är att jag fotade med mobilen och hade raderat blogg.se appen men nu har jag laddat ner den igen och kommer blogga lite mer nu nör jag har appen. 

Vad tycker ni om skalet? Själv gillar jag skalet jätte mycket!

Nails, rings and bracelet

 Jag har tagit lite tag i bloggandet känns det som i alla fall om jag inte alls vet vad jag ska blogga om så går jag alltid in till weheart it och hittar inspiration.
 
Har alltid tyckt vitt nagellack är så fräckt med gulddetaljerade smycken. Nu sitter jag här lyssnar på musik och har inget för mig. Bara jag som alltid kollar runt i butiker i alla fall om jag inte alls vet vad jag ska göra?
 Vill så gärna köpa en ny klocka liksom har en O.N.E klocka från guldfynd som är grå och har haft den länge och vill ha en guldig klocka. Men en billig?
 
Ska tvinga mig att posta till ett nytt inlägg idag hoppas jag, sedan får vi väl se vad som händer? Dessutom så är det skola om två dagar då allt börjar, nationella prov vilket jag INTE taggar. Sedan liksom jag vill ju ha lov? Okej vem vill inte?

kramkram, bara jag som alltid tycker jag slutar med ett kramkram?

Wings

Kollade runt lite och blev dökär i denna väskan! Tycker den är ursnygg. Vi får väl se om jag kan få med mig denna. Jag har ingen väska och nu r jag seriös ahahaha, nejmen jag är seriös och tycker jag borde skaffa en väska snart och denna väska var ganska fräck och riktigt snygg!
 
Tror jag ska in på hemsidan sedan och köpa den för den var billig jämfört med dem andra! Ha en bra daag

never ever never ever

Har ni frågor? En fråga ni alltid velat ställa? En sak ni behöver hjälp med? En sak ni undrar över mig? Ja jag har en liten blogg men kanske det finns läsaren här som verkligen läser min blogg och undrar något.
Jag skulle blivit jätte glad om ni svarade eller skrev något utav dessa alltså skriv allllllt var inte blyga.
 
Soooo, tell me.

Starbucks

http://1.bp.blogspot.com/-uj650MbTnS4/Ugb_ciwalPI/AAAAAAAAA0w/9AgRKSxOB2M/s1600/IMG_8139.jpg
 

***Flawless

Instagram hmmmm

// Julklappaaarrr myzzzzz // Foto på mina julklappar weyhey, jätte glad! //
// Foto på våran julgran // När Beyoncé släppte sitt nya album, so frikkin' goooood damn //
 
Det var ganska länge sedan jag gjorde ett sådant inlägg så här får ni! Om ni vill följa mig så heter jag @sannasat kram. Vi hoppas att jag bloggar mer imorgon!
 

Mixad inlägg

Ibland har jag ingen inspiration alls. Det är bara för tråkigt! Själv så har det blivit 2014 och tror nog inte bloggen kommer komma långt allt hah vad säker jag är (!!!)
 
Idag är det ju den tredje redan tre dagar har gått förlåt men goshh vad snabbt.  Min blogg står helt still på grund av att jag INTE vet vad jag ska skriva om. Tipsa mig kanske? brrrr tråkigt haha. Nejmen skriv var inte blygaaaaaa, just nu lyssnar på Beyoncé's nya album nu lsysnar jag på dem flesta i youtube då jag gjort en liten egen "lista" så ja men det är sååå svårt att hitta hela låten till en av låtarna liksom några är slow down, extra snabba osv ja så måste hitta en perfekt. Visst förklarar jag dåligt?
 
Men anyway, nu gjorde jag ett kollage på Victoria's secret grejjer. Lite smått bara!
 
Säg bara om vad jag ska skriva här på bloggen!annars ha en bra daaag

Drömmar

http://bloggfiler.no/hetblomst.blogg.no/images/425853-12-1328397680858.jpg
Nu hade jag sagt att jag ska göra ett inlägg med saker jag vill göra under 2014. Alltså drömmar som jag vill ska gå i uppfyllelse under 2014. Jag har ganska många så minns inte alls alla men nu tar jag bara dem jag tänker på just nu!
 
En av mina största drömmar inom "kändisar typ" alltså jag har ju masssoooor med drömmar men ja en av mina största drömmar är att träffa One Direction & Beyoncé. Dem betyder så jävla mycket för mig. Jag har varit directioner sedan 2011 men ja jag var ju liten då. Och på grund av det kunde jag inte se dem, nu är dem världens största killband eller snart är dem ju inte ens pojkar förräns Harry fyller 20 då är deras tonår borta. Jag har udner dessa år drömt om att få se dem face 2 face menar jag då. Säga att jag älskar dem att dem betyder så otroligt mycket för mig, dem har ändrat mitt liv. Jag kan verkligen inte beskriva det här jag kan mer visa hur mycket dem betyder för mig. 16 Juni kommer jag se dem ♥
 
Sedan Beyoncé sedan liten har jag älskat dans och just nu går jag på dans. Beyoncé är min största inspiration min förebild sedan liten. Hennes låtar betyder såå mycket för mig, själva hon betyder så mycket för mig. Som henne vill jag bli när jag blir stor men gissa om jag kan sjunga hahah? nope. Men anyway hon betyder så mycket för mig.
 
Jag vill under 2014 kunna få skådespela jag vill bli skådespelare i USA eller ett ställe där filmkarriärn är stor. Men jag vill pröva bara det!
 
Sedan vill jag äga ett par air force 1 eller air max 90/1 förräns 2015
 
Beyoncé har släppt sitt album nu och hon har en turne också men många säger att hon INTE kommer till Sverige vilket gör mig såå ledsen. Jag vill så gärna se henne.
 
Jag vill komma längre med bloggandet, hoppas bloggen blir större detta året..
 
Åka till en resa eller varför inte FLER?? haha nejmen vi ska kanske till Frankrike! Men om inte vill jag någonstans i alla fall.
 
Jag vill äga en Feline Meow t-shirts & crazy mofos tröja ;)
 
det sista var väl riktigt nödvändigt att veta (!!!!) anyway detta var lite utav det mer har jag inte på minnet just nu! kraaaaam

2014-01-01

http://cdn.revistagq.com/uploads/images/thumbs/201340/las_chicas_de_la_semana_helena_christensen_lily_collins_britney_spears_beyonce_592900520_800x1200.jpg
Nu är det 2014. Tänk er? Nytt år nya förväntningar och mycket mer! Nu vet jag inte vad jag ska göra för inlägg men nyss kom jag på att göra ett annat inlägg med saker som jag önskar mig som jag vill ha under detta året, vad jag vill göra, vad jag vill ska HÄNDA.
 
Det behöver inte vara kläder det kan vara något helt annat så jag ska göra ett inlägg och skriva en jätttteee stor lista med mina drömmar. Typ en "beforeidie" eller varför ska det hända just 2014? Well jag tycker själv att det är lättare att börja med ett år i början för att om jag vill göra just det där eller få den önskan uppfylld någon gång i mitt liv blir det svår liksom man vill väl göra allt kul innan man dör?
 
Så nu blir det en 2014 inlägg den kommer komma upp på bloggen som småningom!