Trött


TJOO! Haft det riktigt nice idag eller vad har varit bra? Mår i alla fall bra för att vi snart slutar skolan. Bara la denna bilden i inlägget fotade den för typ 1 månad sedan en sak jag vill påminna er är att ni inte ska fråga frågor i kommentarerna t.ex bara ett exempel om ni undrar vilken kamera jag har jag kommer då inte svara på det för jag svarar inte i kommentarerna ni kan ju fråga i kommenterarena i frågestund eller något sånt. Men ja i alla fall om ni har en fråga skriv i min Blogresponse' HÄR.

En solig dag.


HEJHEJ!
Har varit ute i solen ett tag sedan tröttnade jag. Jag har ganska många läxor som måste göras och kommer inte blogga idag så mycket. Jag längtar till att åka till Entré och shoppa lite kläder till skolavslutningen.

Ben&Jerry's


Ben&Jerry's den mest godaste glassen som finns var ute idag och hade lust att fota den taddddaaa! Vilken modell den blev haha. Men vilken är er favorit smak min är Cookie Dough än så länge. Vilken är eran?

Vad vill ni jag ska göra i bloggen?Tjabba tjena hej!

Säger lite olika med hej och tja osv. Men till saken bloggen är ganska ny och har redan fått ca 20 besökare och undrar vad ni vill min blogg ska vara för något det är eran val jag kommer då visa foton om min vardag med min kamera & Min vardag men en liten annan sak som ni vill jag ska göra? Kanske redigerings tips, tävling, bloggdesigns tips vad som helst.

Kontakta mig!Har du en fråga eller en fundering över något? Ställ frågan då på min blogresponse.
Klicka HÄR!

Eller maila mig på:
Freya-min@hotmail.com

Kram ^^

Kamerautrustning


Kamerahus:
Nikon D3000

Objektiv:
Nikkor 18-55

Annat:
Kameraväska
Stativ 3 ben (170 cm)
Stativ 3 ben (liten)

Kommande:
Fjärrutlösare
Batterigrepp
UV - Filter
Reflexskärm

Ny design!


Hej hej!
Denna desginen har tagit mig 3 dagar nu och äntligen är den klar jätte glad. Första gången jag fått en sådan lyckad design haha. Men riktigt nöjd med den! Vad tycker ni? Denna blogg kommer bli aktiv. :3

Fan inte bloggat på typ 5 månader...

Jag som vill blogga så mycket :s

Men jag är så seg.