happy halloween

halloween
Happyyyy halllloooweeeeeeeeeeeen!!!
 
Sedan barndom har jag haft mysiga halloween känslor. Det är så himla mysigt och älskar att kolla på tv för alltid har dem halloween filmer och ibland Harry Potter åhhh min barndom bara kommer tillbaka!
 
Detta året har vi inga pumpor men som jag minns hade vi det inte förra året heller .. (det finns faktiskt ingen ålder på sånt)..
 
Men ibland vill man ju bli famous, bli bjudna tilll maskerad fest, halloween fester med hur stor lokal, hus what ever det e. bara såååååååå mysiiiiigttt

nike my lovie

nike
 
Jag blir bara ännu kär när jag ser speciellt air max och air force 1, har en sådan stoooor kärlek till nike. Vet heller inte varför..
 
Jag har fått en sådan jävla problem vilken ska jag välja? Air force 1 eller air max???
PROOOOOOOOOBLEEEEM MED ATT VÄLJA VILKEN.

Zara larsson

Jag är så jävla avundsjuk på Zara. Hon är seriöst den mest begåvade personen seriöst bara så ung och sålt platinum i USA i guess. Haft turné med Cher Lloyd, vem vill liksom inte ha hennes liv?
Nu efter jag såg detta klippet tänkte jag att varför tycker nästan FLESTA av mina vänner hon är dålig? Hon suger? Hon har ingen talang? Jag har alltid älskat hennes låtar och vet själv inte varför. Och detta är ju hennes "riktiga" sida, själv blev hon också trött på Uncover. Denna låten är otorligt kaxig och charmigt bra, denna stilen passar in på Zara såååååå mycket mer. Man ser på direkten att det är mot Beyoncés sida hon går efter.
 
kärleeeek till Zaraaaaaa
men nu lyssna på Zaras nya låt ;)

woop woop

Fashion
 
Hej hur mår ni allesammans?
 
Som vanligt kollar jag runt och göra kollages, älskar det men det frestar mig såsåsåsåsåså mycket för att man vill bara få dem gratis men saker kostar och alltid mina dröm saker måste vara märke, dyrt hur kommer det säg att jag vill ha det haha?
 
 
 krammm

Dagar kvar till...

Det finns ju alltid saker man väntar till, lite nedräkningar och så vidare men nu kan jag visa lite saker jag är otorligt taggat till..
 
58 dagar kvar till julafton, gosshhhhh alltså bara så lite kvar?!!

232 dagar kvar till ONE DIRECTION konserten, är såååå såå taggad!
 
183 dagar kvar tills jag fyller år yaaaayyy!
 
sedan ska vi ut och resa, men dag vet vi inte ännum får väl se vilken dag resorna visas?

(foto från flickr)
 
 

uppdateringen

Hej! Under ett tag har jag tappat hela min blogglust. Har ingen inspiration, orkar inte, vet inte vad jag ska skriva. Men ska försöka börja om igen så det blir bättre. Men i alla fall har jag ändrat om LITE bloggdesignen. Men i imorgon ska jag till emporia och se om jag hittar en fin jacka så kan jag fota in den och göra en "haul" i bilder.
 
men annars ha det så bra kraam

✌

Eos lip balm

Förlåt för dålig uppdatering dem senaste dagarna. 
Ber hemsk mycket om ursäkt men btw, ville tipsa er om EOS lip balm en jätte bra läppbalsam nu till hösten, vintern. Den mjuknar upp, kändisar älskar den, modellen är ju hur ball som helst. 

Även har miley i we can't stop använt den i videoklippet eller man ser det i alla fall.

// finns att köpa kicks för 89:- //

Sheinside

 
Läste Zaras blogg för några dagar sedan då, hon hade visat om butiken "sheinside" hade hört talas om den hur många gånger som helst i bloggar och tryckt och kollat lite snabbt. Men denna gången ville jag kolla lite mer noggranare för att kanske jag kunde hitta något.
 
Just nu kollar på i sheinside men in för länge sedan hittade jag jackan jag ALLTID velat ha alltså den är ifrån Zara och utav någon anldening finns den i Sheinside? Och 400 kronor BILLIGARE?! Ja nu är snart hösten också slut men vill så gärna ha den så får väl övertala mamma lite smått hehe. Ska kolla lite mer om jag hittar andra fina saker!
 
Kolla gärna in hemsidan otorligt värd att kolla i billigt + 2die4 kläderrr

Get the style - Miranda Kerr

oalal
// Jacket ZARA // Top AWEAR // Jeans CHERRYCHERRY // Shoes MYWARDROBE // Bag SHOPBOP // Sunglasses JCREW //

Saturday

shoess
well helloooooo
 

Hur mår ni alla idag? Förlåt för dåliga uppdateringen men ska skärpa mig. Anledningen är att jag loggar in i blogg.se *har ingen inspiration* alltså helt 0000000% så typ det känns som att jag hela tiden gör samma sak om och om igen.
 
Jag vill min blogg ska vara rolig något man VILL läsa...
 
skriv gärna i kommentaren seda, kanske kan ordna en liten tävling och dessto fler tävlar dessto större så det är ju bra. Sedan bara skriv så gör jag det vill så gärna ni ska vara öppna och bara skrivaaaaaaa

Simple trend

no1
Hur mår alla idag?

Tyckte detta kollaget blev jätte fint, bara jag eller? Har massor med prov till denna veckan och nästa.. och läxor.. det är ju tufft men om man vill ha utbildning måste man kämpakämpa men så jobbigt allt på en och samma gång hahah..
 
// Hiiiiiiiiiiii, top Zara - Skor Zara - Clutch Mulberry - Lipstick LANCÔME //

Homiee

homiee

Beyonce ♥♥♥♥♥

http://wallpaperose.com/wp-content/uploads/2013/07/Beyonce-Outtake-Wallpaper-800x600.jpg
Beyonce ♥♥♥♥♥
 

Johnny bulls

http://pics.nattstad.se/4/900000/810000/805989/pics/201373193299640_sbig.jpg
bild från weheartit ♥
 

Hört talas om Johnny bulls? Skorna som är ganska lika Primeboots eller utan dragkedja bakom på dem "korta" men på dem långa är det jajamensan. Men bara jag som äälskar dem jo dem e ju en ganska liiiik kopia av primeboots men sååå mycket mer värd!
 
eran tankar utan skorna?

autumn

 
Untitled #98
 

Celiné

i love

Rihanna

 
 
 
 
 
Otroligt duktig är Rihanna ♥ Har alltid älskat henne men bara döljt det för mina vänner bland annat för dem kommer bara säga massor eller flesta av dem. Hennes låtar är perfection men beyonce jag dör för henne Queen B

beauty

beauty
 

Nelly.com

.
 
1. HERE 2. HERE 3. HERE4. HERE (såg att jacka nr 4 är slut den marinblåa färgen då men mörkgrön finns kvar!)
15% rabbat på ALLA jackor i nelly.. R U KIDDING???!!!

Kollade i nelly idag och alla jackor var 15% tänk er vad bra! Alltså så himla bra. Jofama by Kenza, allt möjligt som finns i nelly är 15% men bara på jackorna. Ville bara tipsa er själv skulle jag köpa den längst till höger då den blivit 700 kr men hade direkt inte min storlek inne weeee, men dem hämtar storlekar ofta så kan väl skriva annars men ja väntaväntavänta ska jag göra.
 
 

Primeboots?

 
vs
Varmfodrad Stövelhttp://www.putfeetfirst.com/medias/sys_master/10271922257950.jpg
 Var i en shoppingcenter i närheten i området där jag bor. Jag gick och kollade på skor i skopunkten så hittade jag nästan en "exakt" eller nsnarare liknande i alla fall sko som såg ut som primeboots "dem låga" Blev ganska intresserad över dem men jag var inte direkt intresserad över dragkedjans kanter alltså det röda. Tyckte om det röda inte fanns skulle den lätt blivit min vinter/höst sko men deffenitivt vintersko i alla fall. Men ja den kostade 399:- det tyckte jag är riktigt värt medans primeboots kostar runt 2995:- kanske? men annars är det lite pga att primeboots är utav äkta läder.
 
Men ville tipsa er!! Ska kolla efter lite flera skor men kanskekanske denna får bli min vinter skooooo då den också är varmfodrad!
 
Sedan hittade jag andra finfina skoooor
http://www.putfeetfirst.com/medias/sys_master/10271684329502.jpg
dessa kommer också från skopunkten! den till vänster kostar 499:- och den till höger kostar 299:- om jag minns rätt.

Little things

wait

What now?

Rihanna är otroligt duktig på att sjunga jag lider seriöst hon har en otorligt bra talang!

Kanelbullsdagen

healthy
Bara jag som inte glömt bort det? Nej vi tänker aldrig på sådant men hade hemkunskap så sa nåra att det var kanelbullsdagen idag så why not liksom att publicera ett inlägg har fortfarande inget att skriva om direkt nu så det fick bli detta lilla inlägget.
 
Har ni köpt hem kanelbullar? Min mamma hämtade 2 stycken kanelbullar med sig idag men har seriöst ALDRIG varit intresserad över kanelbullar vet direkt inte varför.
 
 
hmmmmm, någon annan som gillar i alla fall??

Chic n chic

CHIC N CHIC
 

03.10.13

heartss
 Om ni undrar vart dem kommer ifrån kommentera!

Shoes

shoes omg
 
Bara jag som älskar skor? och ALLTID måste mina drömskor vara så pass dyra ahhaha, okej inte alla men många